MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙ

Μένουμε Ελλάδα: 20 ξενοδοχεία με προσφορές για τον Δεκαπενταύγουστο

Μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε πότε και ποια ξενοδοχεία θα ανοίξουν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά αν έχετε όρεξη να σκεφθείτε καλοκαιρινές διακοπές, τώρα μπορείτε να βρείτε διαθεσιμότητα σε περιζήτητα ξενοδοχεία!

Monopoli Team

Amaronda Resort & Spa Eretria, Ερέτρια

Στο κεντρικό τμήμα της Εύβοιας, στην πανέμορφη Ερέτρια θα βρείτε ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο που βρίσκεται μόλις 110 χλμ. από την Αθήνα. Το Amaronda Resort & Spa που βρίσκεται μπροστά από την πανέμορφη αμμώδη παραλία, προσφέρει ζεστή φιλοξενία τεσσάρων αστέρων και αποτελεί το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε την περιοχή.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Mediterranean Village Hotel & Spa, Παραλία Κατερίνης

Οι παραλίες της Πιερίας έχουν εύκολη πρόσβαση από την Εθνική Οδό από ΘεσσαλονίκηΑθήναΛάρισαΒόλο, αλλά ακόμα και από τα Ιωάννινα μέσω της Εγνατίας Οδού. To Mediterranean Village Hotel & Spa βρίσκεται μπροστά από την παραλία της Κατερίνης και εξασφαλίζει αξέχαστες στιγμές για οικογενειακές διακοπές και όχι μόνο. Το πεντάστερο ξενοδοχείο διαθέτει ποικιλία σε δωμάτια και σουίτες, αλλά και εξωτερικούς χώρους με κήπους και πισίνες για τη χαλάρωση των επισκεπτών.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Dion Palace Resort and Spa, Λιμάνι Λιτοχώρου

Προχωρώντας νοτιότερα, στο Λιτόχωρο, συναντάμε το ξενοδοχείο Dion Palace Resort and Spa που βρίσκεται μπροστά από την παραλία Γρίτσας. Οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου πέντε αστέρων υπόσχονται διαμονή αρίστης ποιότητας σε όλους τους επισκέπτες.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Sivota Diamond Spa Resort, Σύβοτα

Οι πανέμορφες ακτές της Θεσπρωτίας αναμένεται να προσελκύσουν ταξιδιώτες που θα φτάσουν οδικώς όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από άλλες Βαλκανικές χώρες. Η Πάργα και τα Σύβοτα έχουν τις περισσότερες και καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες. Στο Sivota Diamond Spa Resort, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη διαμονή τους και θα αφεθούν στη μαγεία του τοπίου με θέα την Μπέλλα Βράκα. Το θέρετρο διαθέτει 82 δωμάτια και σουίτες που συνδυάζουν τη διακριτική πολυτέλεια με τις υπηρεσίες πέντε αστέρων.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Prima Vista Boutique Hotel & Spa, Σύβοτα

Και δεύτερο ξενοδοχείο στη λίστα από τα Σύβοτα. Στην Αγία Παρασκευή και ακριβώς μπροστά από την παραλία της, δεσπόζει το Prima Vista Boutique Hotel & Spa που προσφέρει μοναδική θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος. Το πεντάστερο ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή διαμονή και αποτελεί την ιδανική επιλογή αν θέλετε να εξερευνήσετε τις πανέμορφες παραλίες της Θεσπρωτίας.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b