MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙ

Μένουμε Ελλάδα: 20 ξενοδοχεία με προσφορές για τον Δεκαπενταύγουστο

Μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε πότε και ποια ξενοδοχεία θα ανοίξουν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά αν έχετε όρεξη να σκεφθείτε καλοκαιρινές διακοπές, τώρα μπορείτε να βρείτε διαθεσιμότητα σε περιζήτητα ξενοδοχεία!

Monopoli Team

Το Travel Myth ερεύνησε και συγκέντρωσε για εμάς κάποιες προτάσεις για Δεκαπενταύγουστο με τα εξής κριτήρια:

Δωρεάν ακύρωση και 0% προκαταβολή

Στο τόσο ρευστό περιβάλλον που ζούμε το 2020, με τους περιορισμούς μετακινήσεων να χαλαρώνουν δοκιμαστικά και ενδεχομένως να επανέρχονται κατά περίπτωση, θεωρούμε το πιο σημαντικό σε μία κράτηση ξενοδοχείου για τον Αύγουστο την ύπαρξη πολιτικής δωρεάν ακύρωσης. Τα ξενοδοχεία στη λίστα αυτή, την ώρα της έρευνάς αυτής, είχαν τύπους δωματίων με δυνατότητα ακύρωσης χωρίς χρέωση από μία εβδομάδα μέχρι ένα μήνα πριν την ημερομηνία άφιξης.

Πρόσβαση οδικώς με αυτοκίνητο

Πολλοί είναι αυτοί που φέτος θα διστάσουν να μπουν σε αεροπλάνο ή πλοίο για να φτάσουν στο τόπο διακοπών τους και θα κινηθούν με το αυτοκίνητό τους. Εμείς διαλέξαμε προορισμούς με οδική πρόσβαση από την ηπειρωτική χώρα. Η Πελοπόννησος και η Χαλκιδική πρωταγωνιστούν, ενώ υπάρχουν επιλογές και σε άλλες περιοχές καθώς και σε δύο νησιά που μπορεί να φτάσει κανείς οδηγώντας!

Κοντά σε θάλασσα

Οι διακοπές του Αυγούστου για τους περισσότερους είναι συνδεδεμένες με τη θάλασσα, οπότε επέλεξαν ξενοδοχεία κοντά σε παραλίες. Εφόσον έχετε μαζί το αυτοκίνητό σας, δεν αποτελεί απαραίτητο κριτήριο να είναι τα ξενοδοχεία ακριβώς μπροστά σε παραλία, αλλά να υπάρχουν παραλίες στην περιοχή. Απέφυγαν τις πόλεις και προτίμησαν ξενοδοχεία με άνετους ανοικτούς χώρους.

Crystal Waters, Νικιάνα

Ξεκινάμε από τη Λευκάδα, το εκπληκτικό νησί του Ιονίου όπου δεν χρειάζεται να μπείτε σε πλοίο ή αεροπλάνο για να φτάσετε. Σε μια μαγευτική τοποθεσία, μόλις 200 μέτρα από την παραλία της Νικιάνας και 11 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας, βρίσκεται το Crystal Waters. Διαθέτει 146 πολυτελείς σουίτες που θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης σε ενα περιβάλλον σύγχρονης αισθητικής και ποιοτικής φιλοξενίας.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Kymi Palace, Κύμη

Συνεχίζουμε με το άλλο ελληνικό νησί που συνδέεται με γέφυρα με την ηπειρωτική χώρα. Στην ανατολική πλευρά της Εύβοιας βρίσκεται το Kymi Palace που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, προσφέροντας θέα στο λιμάνι της Κύμης και το Αιγαίο Πέλαγος. Το τετράστερο ξενοδοχείο διαθέτει 57 δωμάτια και 6 σουίτες για τη διαμονή σας δίπλα στην παραλία της Κύμης.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Elimnion Resort, Χρόνια

Στη δυτική πλευρά της Εύβοιας κοντά στη Λίμνη Ευβοίας, το Elimnion Resort αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής σε μια όμορφη τοποθεσία κοντά στην παραλία. Το ξενοδοχείο διαθέτει 10 σουίτες που προσφέρουν ιδιωτικότητα και υπηρεσίες φιλοξενίας τεσσάρων αστέρων.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b