MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΤΕΧΝΗ

ENTER: Online τα πρώτα έργα τέχνης φτιαγμένα από το σπίτι σε 120 ώρες

Πριν από λίγες ημέρες η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το Onassis USA, με το νέο πρότζεκτ «ENTER», ανέθεσαν σε καλλιτέχνες ανά τον κόσμο να ετοιμάσουν νέα έργα, φτιαγμένα στην περίοδο καραντίνας, μέσα σε μόλις 120 ώρες!

The Game, Kimberly Bartosik
Monopoli Team

Δημήτρης Καραντζάς

Φυτά εσωτερικού χώρου
Video
Διάρκεια: 4΄03´´

Φυτά εσωτερικού χώρου, Δημήτρης Καραντζάς

Η καθημερινότητα ενός άνδρα κλεισμένου στο σπίτι αποκτά φαντασιακές προεκτάσεις. Σε μια εποχή απομόνωσης και στέρησης, τα άλματα του μυαλού του ταξιδεύουν στο άπιαστο, ενώ παραμένει στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού του.

Ο Δημήτρης Καραντζάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή «Εμπρός» και Επικοινωνία & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο 68ο Φεστιβάλ της Αβινιόν, στο Gulbenkian Foundation της Λισαβόνας, στο Oslo Ibsen Festival 2016 και στο Le Lieu Unique στη Νάντη, ενώ συμμετείχε επίσης στο Residence & Reflection Project του Kunstenfestivaldesarts, στις Βρυξέλλες το 2015. Ήταν υποψήφιος για το 14ο Ευρωπαϊκό Βραβείο «Νέες Θεατρικές Πραγματικότητες». Παραστάσεις του έχουν παρουσιαστεί σε σημαντικές σκηνές της χώρας και στο εξωτερικό.
Σύλληψη & Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καραντζάς
Παίζει ο: Αινείας Τσαμάτης
Ο Γιάννης Καραμπάτσο στη φωτογραφία και το μοντάζ.
Δείτε το εδώ.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b