MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

Outlander: Ένα «εκδοτικό φαινόμενο» που μάς ταξιδεύει στο χρόνο – Κερδίστε το 1ο βιβλίο της σειράς

Εάν αγαπάτε την ιστορία, εάν τα ταξίδια στον χρόνο ανήκουν στα αγαπημένα σας θέματα μυθοπλασίας και ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία της Σκωτίας, τότε η σειρά βιβλίων “Outlander” θα σας κερδίσει αμέσως! Διαβάστε πώς μπορείτε να τα κερδίσετε.

Monopoli Team

Πρόκειται για μια σειρά ιστορικών μυθιστορημάτων φαντασίας από την Αμερικανίδα συγγραφέα Diana Gabaldon – ένα «εκδοτικό φαινόμενο», όπως έχει χαρακτηριστεί – που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή Outlander, μεταφράστηκε σε περισσότερες από 10 γλώσσες και κατέκτησε την κορυφή στις σημαντικότερες λίστες best-sellers παγκοσμίως!

Η Diana Gabaldon ξεκίνησε να γράφει το πρώτο βιβλίο της σειράς Outlander στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και το δημοσίευσε το 1991.

Στο εξωτερικό έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα οκτώ από τα προγραμματισμένα δέκα συνολικά βιβλία. Το όγδοο βιβλίο με τίτλο «Written in My Own Heart’s Blood» δημοσιεύθηκε το 2014, ενώ τώρα η συγγραφέας γράφει το ένατο, με τίτλο «Go Tell the Bees That I Gone».

Με λίγα λόγια…

Η σειρά βιβλίων Outlander ακολουθεί την ιστορία μιας Βρετανίδας νοσοκόμας, της Κλερ Ράνταλ, η οποία ζει στην Αγγλία τον 20ό αιώνα και «ταξιδεύει» στη Σκωτία του 18ου αιώνα. Εκεί ξεκινούν οι περιπέτειες της αλλά και η γνωριμία της με έναν πολεμιστή των Χάιλαντς, τον Τζέιμι Φρέιζερ…

«Ελευθερία, έρωτας και ουίσκι»

Ένα πολυδιάστατο ιστορικό μυθιστόρημα, με κύρια χαρακτηριστικά το ρομαντισμό, το μυστήριο, την περιπέτεια, τους έρωτες και το στοιχείο του φανταστικού. Οι ρεαλιστικές, καθηλωτικές περιγραφές, τα εθνογραφικά και λαογραφικά στοιχεία εκείνης της εποχής και τα έντονα στοιχεία ερωτισμού και φαντασίας, είναι αυτά που «ταξιδεύουν» τον αναγνώστη σε μια μακρινή και συναρπαστική εποχή!

Στα ελληνικά έχουν μεταφραστεί μέχρι στιγμής τα 6 βιβλία από τις Eκδόσεις Anubis, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει σε 3 τόμους, ο καθένας από τους οποίους αποτελείται από δύο βιβλία.

Τα βιβλία της σειράς Outlander που έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά είναι τα εξής:

1. Σάσεναχ, η Ξένη
2. Σε Ξένο Χρόνο
3. Παγιδευμένη στο Χρόνο
4. Οι Φλόγες της Εξέγερσης
5. Στη Δίνη των Αιώνων
6. Σε ξένες ακτές

Super Διαγωνισμός!

Διαβάστε περισσότερα για το κάθε βιβλίο στις επόμενες σελίδες και κάντε κλικ εδώ για να τα κερδίσετε!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Την τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων μπορείτε να την απολαύσετε από το Netflix.

Για να κερδίσετε τα βιβλία της σειράς “Outlander” κάντε κλικ εδώ!

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b