MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

Outlander: Ένα «εκδοτικό φαινόμενο» που μάς ταξιδεύει στο χρόνο – Κερδίστε το 1ο βιβλίο της σειράς

Εάν αγαπάτε την ιστορία, εάν τα ταξίδια στον χρόνο ανήκουν στα αγαπημένα σας θέματα μυθοπλασίας και ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία της Σκωτίας, τότε η σειρά βιβλίων “Outlander” θα σας κερδίσει αμέσως! Διαβάστε πώς μπορείτε να τα κερδίσετε.

Monopoli Team

Σάσεναχ, η Ξένη

Το 1946, η Κλερ Ράνταλ, μια στρατιωτική νοσοκόμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ξαναβρίσκεται με το σύζυγό της για έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος στην Σκωτία. Η μοίρα όμως τους χωρίζει ξανά, όταν η ηρωίδα περνά μέσα από έναν κύκλο μονόλιθων στα Χάιλαντς και μεταφέρεται ως διά μαγείας στην Σκωτία του 1743.

Εκεί, γίνεται ξαφνικά μια Σάσεναχ, μια ξένη σε έναν τόπο που μαστίζεται από τον πόλεμο και τις διαμάχες των φατριών. Διχασμένη ανάμεσα στο πάθος και το καθήκον, τη βία και την προκατάληψη, η Κλερ θα ζήσει ένα συγκλονιστικό έρωτα με τον νεαρό Τζέιμι Φρέιζερ, έναν θαρραλέο Σκωτσέζο πολεμιστή. Το πάθος του Τζέιμι για τη μοιραία γυναίκα είναι τόσο παράφορο, που σύντομα η Κλερ θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην πίστη και τον έρωτα, παγιδευμένη ανάμεσα σε δύο ζωές εντελώς ασυμβίβαστες…

Για να κερδίσετε το βιβλίο κάντε κλικ εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Την τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων μπορείτε να την απολαύσετε από το Netflix.

Για να κερδίσετε τα βιβλία της σειράς “Outlander” κάντε κλικ εδώ!

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b