MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Παναγιώτης Μάργαρης στην πρώτη θέση των επίσημων πωλήσεων δίσκων της Ελλάδας

Πριν από τρεις εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του διεθνούς φήμης κιθαρίστα και συνθέτη Παναγιώτη Μάργαρη με τίτλο “Πρελούδιο στον έρωτα” και είναι ήδη στην πρώτη θέση των charts.

Ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης
Monopoli Team

Πριν από τρεις εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του διεθνούς φήμης κιθαρίστα και συνθέτη Παναγιώτη Μάργαρη με τίτλο “Πρελούδιο στον έρωτα”.

Ένα άλμπουμ το οποίο ήδη σημειώνει τεράστια εμπορική επιτυχία, μιας και κατέκτησε την κορυφή στις επίσημες πωλήσεις δίσκων της IFPI.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά διεθνώς, όπου ένα άλμπουμ κλασικής κιθάρας βρίσκεται στην πρώτη θέση των επίσημων charts μιας χώρας.

Το εξώφυλλο του δίσκου “Πρελούδιο στον έρωτα”

Το “Πρελούδιο στον έρωτα” σηματοδοτεί ένα διαχρονικό ταξίδι, με προορισμό την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, την γαλήνη και τη συναισθηματική ολοκλήρωση. Μια ηχητική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, με τη μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη. Το νέο αυτό άλμπουμ αποτελείται από συνθέσεις του βραβευμένου μουσικού, οι οποίες ενώνονται με διασκευές του σε τραγούδια και ορχηστρικά κομμάτια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα δίσκων και σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες από την MLK.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b