MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Pet Stories

Happy Puppy Day: Ημέρα Υιοθεσίας Σκύλου στο Πάρκο Ελευθερίας

Αδέσποτα σκυλάκια αναζητούν μια καινούρια αγκαλιά και ένα νέο σπίτι, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στην ημέρα υιοθεσίας σκύλου, «Happy Puppy Day», στο Πάρκο Ελευθερίας.

Monopoli Team

Η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων, η εθελοντική ομάδα «Empty the Cages» και η Φιλοζωική Ένωση Εργαζόμενων της Διεύθυνσης Καθαριότητας Δήμου Αθηναίων, με τη συμμετοχή της ΠΦΟ, διοργανώνουν, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 από τις 12:00 έως τις 16:00, στο πάρκο Ελευθερίας (στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής), ημέρα υιοθεσίας σκύλου, «Happy Puppy Day». 

«Happy Puppy Day»: Μια εκδήλωση αγάπης & ελπίδας

Μια εκδήλωση ελπίδας, σε ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, όπου τα αδέσποτα σκυλάκια που περιμένουν μέσα σε καταφύγιο θα έχουν την ευκαιρία να βρούνε αυτό που χρειάζονται.Έναν άνθρωπο να τα αγαπά,μια οικογένεια να μεγαλώσει προσθέτοντας έναν τετράποδο φίλο στο πλάι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ12 φιλοζωικά ραντεβού για το 201912.09.2018

Τα αδέσποτα σκυλάκια, τα οποία θα μας κερδίσουν με τον εκπληκτικό χαρακτήρα τους και με την ανάγκη τους για ανθρώπινη παρουσία, έχουν εγκαταλειφθεί στον δρόμο και έχουν ζήσει την άσχημη πλευρά της ζωής. Σε ένα όμορφο και πράσινο περιβάλλον στο κέντρο της Αθήνας έρχονται να μας κλέψουν την καρδιά και να κερδίσουν μια θέση στην ζωή μας. 

Στην εκδήλωση αυτή θα ανακαλύψουμε τις χαρές που μπορεί να μας προσφέρει ένα σκυλάκι, θα συζητήσουμε τις ανάγκες του, το πως θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε την δύσκολη και πληκτική καθημερινότητα μας σε κάτι ομορφότερο και πλούσιο σε αγάπη και δοτικοτητα. Μέχρι να αδειάσουν τα κλουβιά… 

*Μπορούμε επίσης να δωρίσουμε είδη όπως ξηρά τροφή, κονσέρβες, κουβέρτες, χαλιά, κρεβατάκι και αποπαρασιτικά είδη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Happy Puppy Day
Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 | 12:00 – 16:00
Είσοδος: Ελεύθερη
Πάρκο Ελευθερίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα (στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής)

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b