MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

6 must σημεία στην Αθήνα για λαχταριστό παγωτό

6 μέρη στην Αθήνα που ξέρουν από καλό παγωτό και μάς καλούν να δροσιστούμε και φέτος το καλοκαίρι!

Monopoli Team

Σορμπέ μάνγκο, ανανάς-καρύδα, ή παρφέ φιστίκι με πραλίνα φουντουκιού;

Συγκεντρώσαμε 6 στέκια από όλη την Αθήνα για να απολαύσετε κλασικές αλλά και ευφάνταστες γεύσεις παγωτού, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Il Vero

Με μόλις ένα ευρώ η μία μπάλα, το Il Vero επιτρέπει στους λάτρεις του παγωτού να δοκιμάσουν μια ποικιλία γεύσεων με απεριόριστους συνδυασμούς.

Απλές γεύσεις όπως κλασικό παγωτό καϊμάκι μέχρι παρφέ με πορτοκάλι, σοκολάτα Lila Pause, και μοναδικά φρουτένια σορμπέ με από φρούτα εποχής σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!
Λεωφ. Βεΐκου 59, Γαλάτσι

Da Vinci Gelato

Το Da Vinci Gelato μάς μαθαίνει τη διαφορά μεταξύ παγωτού και gelato με τον πιο νόστιμο τρόπο, και μάς εξηγεί γιατί να προτιμήσουμε την αυθεντική ιταλική συνταγή του!

Ενώ το παγωτό είναι σε ένα μεγάλο μέρος του αέρας, το αυθεντικό ιταλικό gelato περιέχει μόλις 25-30% αέρα, και παράλληλα εντονότερη γεύση. Φτιαγμένο μόνο από φρέσκο γάλα, το gelato περιέχει συνήθως συστατικά τοπικής παραγωγής.

Το Da Vinci Gelato έχει μια γεύση για τον καθένα: από ευφάνταστο μασκαρπόνε με σύκο, βαθιά ελληνικό γιαούρτι με μέλι και καρύδια, έως και εποχικές φρουτένιες γεύσεις και επιλογές χωρίς ζάχαρη!
Κασσαβέτη 19, και Πλάκα, Σέλλεϋ 4, Κηφισιά

Αφοί Ασημακόπουλοι

Πρόκειται για το παλαιότερο ζαχαροπλαστείο της πόλης, αφού χρονολογείται από το 1915. Στο ίδιο σημείο όπως και τότε, στην καρδιά των Εξαρχείων, οι Αφοί Ασημακόπουλοι προσφέρουν αλμυρές και ασφαλώς γλυκιές απολαύσεις, όπως γαλακτομπούρεκο, φρέσκο τσουρέκι, παραδοσιακό ρυζόγαλο, και μια ευρεία ποικιλία γεύσεων παγωτού.

Στις δημιουργίες τους χρησιμοποιούν αυθεντική ελληνική σοκολάτα, φρέσκο βούτυρο παραγωγής τους, αλλά και γάλα απευθείας από επιλεγμένους κτηνοτρόφους.
Χαρ. Τρικούπη 82, Εξάρχεια

Kayak Ice Cream Stores

Γνωστά για τα φρέσκα ελληνικά συστατικά σε συνδυασμό με τις καλύτερες πρώτες ύλες, τα Kayak Ice Cream Stores ψάχνουν την τέλεια συνταγή στο παγωτό από το 1993.

Γεύσεις όπως μαστίχα-ροζ πιπέρι, πράσινο τσάι και lemongrass, βιολογικές και υγιεινές επιλογές κάνουν τα Kayak Ice Cream Stores μια must επιλογή για μια καλοκαιρινή γλυκιά βόλτα, ενώ οι πιο περιπετειώδεις μπορούν να πειραματιστούν με τις γεύσεις σορμπέ γλυκάνισο, champagne, μπύρας, ακόμα και ντομάτας!
Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 24-26, Γλυφάδα
Βύρωνος 1, Πλάκα
The Mall Athens, Μαρούσι

Δωδώνη

Φτιάχνοντας παγωτό από το 1967 με την ίδια αγάπη, το ίδιο μεράκι και την ίδια αυστηρότητα και έχοντας προσφέρει τη μοναδική της γεύση σχεδόν σε κάθε Έλληνα, η Δωδώνη είναι χωρίς αμφιβολία ο «ειδικός» στο παγωτό.

Γεύσεις πάντα χωρίς συντηρητικά και αγνά προϊόντα ελληνικής παραγωγής, η Δωδώνη προσφέρει μια ποικιλία μοναδικών γεύσεων. Δοκιμάστε παρφέ φιστίκι-πραλίνα φουντουκιού, ανανά-καρύδα, ή πειραματιστείτε με μυρωδάτη μαστίχα-ρόδι!
Δείτε το πλησιέστερο σε εσας κατάστημα εδώ.

Fatto a Mano

«Fatto a Mano» στα ιταλικά σημαίνει φτιαγμένο στο χέρι, όπως δηλαδή και το 100% χειροποίητο gelato που προσφέρει η gelateria στο Περιστέρι. Οι γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσετε είναι οπωσδήποτε δροσερό gelato ανανά με αληθινά κομμάτια φρούτου, κρόκο Κοζάνης χωρίς πρόσθετα χρώματα με καραμελωμένο καρύδι, ενώ το Fatto a Mano διαθέτει και επιλογές χωρίς ζάχαρη, με στέβια, αλλά και χωρίς λακτόζη.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι αυτή, που κάνει το Fatto a Mano να ξεχωρίζει. Πέρα από το χειροποίητο, από 100% αγνά υλικά gelato, το κατάστημα φημίζεται για τη σπιτική φρεσκοστυμμένη λεμονάδα, τα σιρόπια που φτιάχνονται από τους ίδιους σε πολλές γεύσεις, και τα φρεσκοψημένα χωνάκια.
Κώστα Βάρναλη 21, Περιστέρι

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b