MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΘΕΣΗ

Allotria, η Πίσω Πλευρά των Πραγμάτων: Ομαδική έκθεση στην Τήνο

Η ομαδική έκθεση, με τίτλο «Allotria: Η πίσω πλευρά των πραγμάτων», εγκαινιάζεται στην Τήνο στις 26 Ιουλίου.

Tasos Misouras
Monopoli Team

Η παρούσα έκθεση, με τίτλο «Allotria: Η πίσω πλευρά των πραγμάτων», της οποίας τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 20:00, θα διοργανωθεί στην εξοχική κατοικία «A Touch of New/Vacation House Ασπάλαθος» στον Τριαντάρο της Τήνου, και θα έχει διάρκεια από τις 26 Ιουλίου έως τις 16 Αυγούστου.

Η κατοικία σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Αριστείδη Ντάλα και μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις», ενώ ο τίτλος της έκθεσης, «Allotria», προέρχεται από τον ομώνυμο καλλιτεχνικό σύλλογο του Μονάχου, στον οποίο συμμετείχε και ο Τυνήσιος ζωγράφος Νικόλαος Γύζης. 

Η έκθεση θα φιλοξενήσει έργα  έξι καλλιτεχνών που ανήκουν στην ίδια γενιά, και οι οποίοι διερευνούν δειγματοληπτικά μέσα από ένα μόνο ή δύο έργα τους τι κρύβεται πίσω από τις εικόνες, τι καραδοκεί στην αθέατη πλευρά των πραγμάτων. Μαγεία, αίνιγμα, φόβος, έρωτας, πένθος ή απλώς το κενό που αφήνουν όταν δεν ωφελούν πια; Είναι κάτι δυσοίωνο ή κάτι ελπιδοφόρο;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Allotria: Η πίσω πλευρά των πραγμάτων»
Χώρος: «A Touch of New/Vacation House Ασπάλαθος» στον Τριαντάρο της Τήνου.
Εγκαίνια: Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019, 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 26/7 – 16/8/2019
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Χρήστος Αντωναρόπουλος, Χαράλαμπος Κατσατσίδης, Μιχάλης Μανουσάκης, Τάσος Μισούρας, Παναγιώτης Τανιμανίδης.
Επιμέλεια: Μάνος Στεφανίδης

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b