MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΣΧΑ

Τι μπορείτε να κάνετε εάν μείνετε στην Αθήνα το Πάσχα

Μήπως τελικά η Αθήνα κρύβει περισσότερους πασχαλινούς προορισμούς από όσους περιμένατε;

Monopoli Team

Εξερευνήστε το κέντρο

Ήρθε το Πάσχα και όλοι οι γνωστοί σας φεύγουν με τις οικογένειες τους για την επαρχία; Τι και αν εσείς δεν μπορέσατε να ξεκλέψετε μερικές μέρες, υπάρχουν τρόποι να απολαύσετε αυτές τις μέρες την “άδεια” πρωτεύουσα.

Ειναι γεγονός ότι η Αθήνα κατά την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας “αδειάζει”. Έτσι το κέντρο γίνεται μια μεγάλη ήσυχη γειτονιά, γεμάτη θέσεις parking!

Με την δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης μπορείτε να δείτε την Αθήνα σαν τουρίστας και να κάνετε ένα tour από όλα  τα τουριστικά spot: Προπύλαια, Βραχάκια, Αρχαία Αγορά, Ακρόπολη. Τα περισσότερα αξιοθέατα και μουσεία της πόλης θα είναι ανοιχτά μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, με το αντίστοιχο ωράριο του κάθε χώρου. Σίγουρα αν δεν έχετε επισκεφθεί το Εθνικό Αρχαιολογικό και το Μουσείο της Ακρόπολης, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερη ευκαιρία.

Και βουνό και θάλασσα

Το μεγάλο πλεονέκτημα της περιόδου των εορτών στην Αθήνα, είναι ότι μπορεί να συνδυάσει βουνό και θάλασσα. Με την ελάχιστη κίνηση, που θα συναντήσετε η Πάρνηθα θα σας φανεί σαν δίπλα από το σπίτι σας! Όπως και πολλοί άλλοι λόφοι με φοβερή θέα, όπως τα Βραχάκια, το Στρέφη, τα Τουρκοβούνια και ο Λυκαβηττός.

Το ίδιο και οι παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής. Από το Σούνιο ως την Ραφήνα και την Αρτέμιδα ο δρόμος είναι γεμάτος μαγαζιά που μπορείτε να απολαύσετε τους μεζέδες σας (νηστίσιμους και μη) μαζί με ένα παγωμένο ούζο κάτω από τον ήλιο, με θέα το καταγάλανο Αιγαίο! Απολαμβάνετε λοιπόν όλες τι πολυτέλειες ενός νησιού, γλυτώνοντας την ταλαιπωρία και τα έξοδα, ενός ταξιδιού. Ούτε να ετοιμάσετε βαλίτσες, ούτε να κλείσετε εισιτήρια.

Μονοήμερες εξορμήσεις

Έχετε κάποια λεφτά στην άκρη και μια μέρα κενή; Μην το πολυσκέφτεστε! Βάλτε τα απαραίτητα σε ένα backpack, μουσική στο mp3 ή CD για το αμάξι και φύγετε για μονοήμερη εξόρμηση. Η Αθήνα βρίσκεται σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση. Δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθείτε μέσα σε μια μόνο μέρα τόσες όμορφες τοποθεσίες!

Θέλετε να δείτε θάλασσα; Η Εύβοια βρίσκεται μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, το δεύτερο μεγαλύτερο κατά σειρά νησί της Ελλάδας. Γεμάτη παραλίες και άλλους όμορφους παραθαλάσσιους προορισμούς για να ανακαλύψετε.

Στην ίδια περίπου απόσταση με την Εύβοια βρίσκεται και το Ναύπλιο. Προορισμός γεμάτος πράγματα να δεις. Από τη θέα από το Παλαμήδι και το Μπούρτζι, μέχρι την γραφικότητα του κέντρου, όπου επιβάλλεται να καθίσετε να πιείτε τον καφέ σας!

Επιτάφιος και Ανάσταση στην Αθήνα

Ακόμα και στην καρδιά της πόλης μπορείτε να βρείτε εκκλησάκια στα οποία θα νιώσετε πραγματικά κατανυκτική ατμόσφαιρα τη Μεγάλη Παρασκευή ή και την Ανάσταση.

Παραδοσιακές γεύσεις

Ποιος είπε ότι μόνο στο χωριό μπορείτε ν’ απολαύσετε παραδσιακές γεύσεις; Εάν θέλετε να γευτείτε όλα τα πιάτα του πασχαλινού τραπεζιού και μάλιστα με την καλύτερη θέα της πόλης μπορείτε να επιλέξετε το εστιατόριο Le Grand Balcon & La Suite Lounge του  St. George Lycabettus Lifestyle Hotel το οποίο έχει ετοιμάσει ένα ακρως δελεαστικό μενου!

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b