MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Παραδοσιακό Πάσχα στην Αθήνα και στο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel!

Φέτος το Πάσχα το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel ετοιμάζει ένα Παραδοσιακό Πάσχα για όλους εσάς που θα μείνετε στην Αθήνα για τις γιορτινές αυτές μέρες.

Monopoli Team

Αυτό το Πάσχα ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ζεστής φιλοξενίας στο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel!

Το εμβληματικό ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης, μας καλεί να ζήσουμε ένα διαφορετικό Πάσχα απολαμβάνοντας παραδοσιακές γεύσεις με την Αθήνα στο… πιάτο!

Γιορτινό δείπνο το βράδυ της Ανάστασης!

Το μπαλκόνι του gourmet εστιατορίου Le Grand Balcon & La Suite Lounge, πρόσφατα βραβευμένο για την καλύτερη θέα στην Ευρώπη, είναι το ιδανικότερο σημείο για ν’ απολαύσουμε τη θέα της νυκτερινής φωτισμένης Αθήνας.

Από εκεί θα δούμε το «Άγιο Φως» να κατεβαίνει από το εκκλησάκι του Άη-Γιώργη του Λυκαβητού αλλά και τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα της Ανάστασης από όλες τις γειτονιές της πόλης!

Από το γιορτινό δείπνο δεν θα λείπουν φυσικά τα αγαπημένα πασχαλινά πιάτα όπως: παραδοσιακή μαγειρίτσα, μαγειρίτσα με μανιτάρια, αρνάκι φρικασέ, κατσικάκι σε αμπελόφυλλα, αρνάκι αντικριστό, κοκορέτσι παραδοσιακό στη λαδόκολλα και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις, που θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε!

Το σίγουρο είναι πως τίποτα δεν θα σας λείψει, και το γευστικό φαγητό σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον του ξενοδοχείου, θα σας κάνει να νιώθετε τόσο άνετα όσο όταν βρίσκεστε στο σπίτι σας και τόσο όμορφα σαν να έχετε δραπετεύσει κάπου εκτός πόλης.

Τιμή: 45€ το άτομο – Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Πλούσιο Buffet για το μεσημέρι του Πάσχα!

Για το μεσημεριανό πασχαλινό τραπέζι το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel προτείνει έναν πλούσιο buffet με παραδοσιακές γεύσεις και μια μεγάλη ποικιλία από γλυκά.

Χαρείτε αυτή τη γιορτινή μέρα απολαμβάνοντας τον λαμπερό ήλιο και την πανοραμική θέα της Αθήνας, της Ακρόπολης και των νησιών του Σαρωνικου!

Τιμή: 45€  το άτομο – Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Το Πάσχα των παιδιών!

Το ξενοδοχείο έχει φροντίσει και για τις οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά. Ειδικοί παιδαγωγοί-animateurs θα τους περιμένουν σ’ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο με ατελείωτα παιχνίδια, «το κυνήγι του θησαυρού», ζωγραφική, παραμύθια και διάφορες άλλες δημιουργικές δραστηριότητες για χαρούμενα παιδιά και ξέγνοιαστους γονείς!

Super Πασχαλινό Δώρο!

Το Monopoli.gr εξασφαλισε για 2 τυχερά ζευγάρια δύο γεύματα για το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα.

Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό!

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b