MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
09
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Πασχαλινή γιορτή στην Κυψέλη για ενίσχυση των αστέγων

Εκτίθενται εικαστικά αντικείμενα και μικρά έργα τέχνης στην Αίθουσα Τέχνης ArteVisione για την ενίσχυση του Παλαιοπωλείου των Αστέγων.

Έργα του Άγγελου Κωνσταντακάτου
Αγγελική Κατσικα

Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 12.00 η ArteVisione διοργανώνει μια πασχαλινή εικαστική γιορτή για την οικονομική ενίσχυση του Παλαιοπωλείου των Αστέγων με τη συμμετοχή πολλών φίλων και συνεργατών της. Μικρά έργα τέχνης, πολλαπλά και επιζωγραφισμένα αντικείμενα, κοσμήματα και κεραμικά, θα φιλοξενούνται στον εκθεσιακό χώρο της γκαλερί από τις 13 έως και τις 19 Απριλίου.

10% των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθεί στο Παλαιοπωλείο των Αστέγων για τη μίσθωση μόνιμης στέγης και την πρόσληψη δύο αστέγων για τη λειτουργία της.

Προσκαλούμε όσους εικαστικούς συμμετέχουν αλλά και τους επισκέπτες στην έκθεση να φέρουν μαζί τους στα εγκαίνια αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες λειτουργίας της  στην ArteVisione, βιβλία και μικροαντικείμενα σε καλή κατάσταση, τα οποία θα δωρηθούν κι αυτά στο Παλαιοπωλείο των Αστέγων.

Συμμετέχοντες

Άννυ Αρχιμανδρίτου, Μίκα Βογιατζή, Μάριος Βουτσινάς. Μαίρη Γαλάνη-Κρητικού, Μαρία Γέρουλα, Ελένη Δασκαλάκη, Δικαία Δεσποτάκη, Μαρία Διακοδημητρίου, Δέσποινα Καλλιγά, Εβίτα Κανέλλου, Μάντυ Κατεμίδου, Τατιάνα Κοντούλη, Μάρω Κορνηλάκη, Άγγελος Κωνσταντακάτος, Νίκος Λεοντόπουλος, Σωτήρης Μαμουτόπουλος, Σίσσυ Μαρίνου-Γιαννοπούλου, Κατερίνα Μαυρολέων, Αθηνά Μπίκου, Ρούλη Μπούα, Γεύσω Παπαδάκη, Άντζελα Πετροχείλου, Χριστίνα Σιγάλα, Αντωνία Σιμάτου, Super Katerina for sugarline, Βάσω Τρίγκα, Μαρία Χάνιου, Αθηνά Χατζή, Πένυ Χονδρογιάννη.

Στην έκθεση συμμετέχει και το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης με τις λαμπάδες του.

Σχετικά με τον εκθεσιακό χώρο

Ο χώρος ΑrteVisione δημιουργήθηκε στην αρχή του 2018 από τον βιολόγο και εικαστικό Νίκο Χιωτίνη.

Ανακαινισμένος εκ βάθρων και επωφελούμενος από την εμφανή δυναμική του βιομηχανικού παρελθόντος του, φιλοξενεί ατομικές και ομαδικές εκθέσεις αλλά επίσης διαλέξεις, εργαστήρια, μουσικές βραδιές,  θεατρικά αναλόγια και άλλες εκδηλώσεις πολιτισμού. Έχει φιλοξενήσει την έκθεση «Μικρές ιστορίες για την Εύα», μια έκθεση της Ιωάννας Ξανθοπούλου, και το «Globalization»,  μια ατομική εικαστική έκθεση του ίδιου του δημιουργού και θεμελιωτή του εκθεσιακού χώρου Νίκου Χιωτίνη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εγκαίνια: Σάββατο 13 Απριλίου 2019 12.00-17.00
Διάρκεια έως 19/4/19
Δευτερά, Τετάρτη 11:00-14:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 16:30-20:30
Περισσότερα από Εικαστικά
Σχετικά Θέματα
Εικαστικά
Η Barbara Kruger στην πρώτη ατομική έκθεσή της στην Ελλάδα
Εικαστικά
Ένα βροχερό απόγευμα στο λονδρέζικο στούντιο της εικαστικού Κωνσταντίνας Κρικζώνη
Εικαστικά
Ο Νίκος Λαγός μιλά για τη νέα του έκθεση με τίτλο “RΑW” στη Γκαλερί Σκουφά
Εικαστικά
ΕΜΣΤ: Αυλαία για τις εκθέσεις «Ελληνικός Μήνας» και «Θαλασσόκαμπος» με ένα ολοήμερο πρόγραμμα
Εικαστικά
Νέο open call για καλλιτέχνες ανακοινώνει το Onassis AiR
Εικαστικά
PERSONA: Ομαδική Έκθεση & Live Performances στο Domatio art space
Εικαστικά
Μουσείο Μπενάκη: Έναρξη συνεργασίας με τη Rolex
Εικαστικά
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έκθεση με φωτογραφίες του Sir Don McCullin
Εικαστικά
Ένας βυζαντινός «Κήπος περίκλειστος» από τον Λεωνίδα Μιχαλάκο
Εικαστικά
ΕΜΣΤ: Μεγάλη αναδρομική έκθεση για τον κεραμίστα Πάνο Βαλσαμάκη – Open call
Εικαστικά
MOMUS Air: Εγκαινιάστηκε το νέο μουσείο στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»
Εικαστικά
Denise Ελευθερίου: Σύγχρονα ρούχα – γλυπτά σε μια παραδοσιακή Νηματουργία