MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Amaryllis Paros Beach Hotel: Mια όαση στη Χρυσή Ακτή της Πάρου

Η Πάρος προσφέρει πολλές επιλογές διαμονής. Εάν ωστόσο αναζητάτε ένα κατάλυμα που να συνδυάζει προσεγμένες υποδομές, εξαιρετική φιλοξενία αλλά και άμεση πρόσβαση σε ονειρεμένη παραλία, τότε το Amaryllis Paros Beach Hotel είναι αυτό που σας ταιριάζει!

Monopoli Team

Τοποθετημένο στη διάσημη Χρυσή Ακτή, μια από τις ωραιότερες παραλίες των Κυκλάδων, το Amaryllis Paros Beach Hotel είναι η σωστή επιλογή εάν αυτό που ονειρεύεστε είναι το πρωινό σας ξύπνημα να έχει ως soundtrack τον ήχο της θάλασσας και φόντο το μπλε του Αιγαίου!

A4 Junior Suite 23

Περιτριγυρισμένο από έναν κήπο με ελαιόδεντρα, το Amaryllis Paros Beach Hotel είναι μια δροσερή όαση χαλάρωσης και ηρεμίας κοντά στη φύση.

new34

Ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών είναι πάντα στη διάθεσή σας στο Amaryllis Paros Beach Hotel. Η ρεσεψιόν λειτουργεί 16 ώρες, ενώ υπάρχει 24ωρη τηλεφωνική πρόσβαση. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους στην αίθουσα ψυχαγωγίας και δορυφορικής τηλεόρασης του ξενοδοχείου, ενώ υπάρχει και business corner. Το Wi-Fi είναι ελευθερο και δωρεάν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

new31

Διαμονή και υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων

Στο Amaryllis Paros Beach Hotel θα βρείτε πολλές επιλογές διαμονής: άνετα δίκλινα δωμάτια με θέα στη θάλασσα αλλά και ευρύχωρα bungalows τοποθετημένα στους κήπους του συγκροτήματος.

amarylis beach 9

Όλοι οι χώροι είναι διακοσμημένοι με παραδοσιακά έπιπλα σε λευκό χρώμα για να ενσωματώνουν το κυκλαδίτικο φώς προσφέροντάς σας υπέρμετρη χαλάρωση.

amarylis beach 3

Απολαύστε διακοπές γεμάτες άνεση, στιλ και φρέσκο κυκλαδίτικο αέρα.

Garden Bulgalow 1 Double Room Sea View 11

Τα δωμάτια του Amaryllis Paros Beach Hotel διαθέτουν μίνι ψυγείο, τηλεόραση 28’’ με συνδρομητικά κανάλια και όλα τα απαραίτητα καλλυντικά μπάνιου.

 amaryllis paros sea view room golden beach 4

Μεσογειακό πρωινό με παραδοσιακές γεύσεις.

new28

Θα εκπλαγείτε από τον πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου, όπου σερβίρεται παραδοσιακό ελληνικό πρωινό, που διαρκεί κάθε πρωί περισσότερο από τρεις ώρες (8: 00-11: 30).

breakfast 2017 1

Στο Amaryllis Paros Beach Hotel θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον γαστρονομικό πλούτο του νησιού.

new25

Ξεκινήστε τη μέρα σας μ’ ένα απολαυστικό πρωινό που περιλαμβάνει όλες τις ξεχωριστές γεύσεις της διάσημης μεσογειακής διατροφής αλλά νόστιμες τοπικές σπεσιαλιτέ.

amarylis beach 5

Sal Y Mar Beach Lounge

Μπροστά από το Amaryllis Paros Beach Hotel σας υποδέχεται το Sal Y Mar, το νέο αγαπημένο spot του νησιού. Από το πρωί ως το βράδυ, σ’ αυτό το στιλάτο Beach Lounge θα ζήσετε τις πιο χαλαρωτικές στιγμές των διακοπών σας, απολαμβάνοντας τον ήλιο τη θάλασσα αλλά και γευστικές συγκινήσεις!

sal y mar beach golden beach paros island

Το μενού του Sal Y Mar Beach Lounge περιλαμβάνει υγιεινές σαλάτες, σνακ, και άλλες νόστιμες επιλογές για ένα ελαφρύ γεύμα. Κοκτέιλ, ποτά, σάντουιτς, παγωτά και φρέσκοι χυμοί σερβίρονται όλη την ημέρα στην παραλία, δίνοντας μια υπέροχη γεύση στις καλοκαιρινές σας διακοπές στην Πάρο.

 new2

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο +30 (22840) 41410, τμήμα κρατήσεων +30 2310 548 956  ή επισκεφθείτε το site του Amaryllis Paros Beach Hotel.

new5

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b