MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H εκρηκτική vocalist Jazzmeia Hornh στο Half Note

Μία διαφορετική νότα έδωσε η ξεχωριστή vocalist & performer Jazzmeia Hornh που κατέκλυσε από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου τη σκηνή του Half Note.

author-image Τάσος Τσομπανίδης

Ανατρέχοντας στην πορεία της βλέπουμε να εμπνέεται από την μυθική Sarah Vaughan την ώρα που ο δάσκαλός της υποκινούσε να μελετήσει περισσότερο φωνές όπως ο Al Jereau.

Με σημαντικές μουσικές σπουδές στην γενέτειρά της το Dallas, βρέθηκε αργότερα στην Νέα Υόρκη από όπου ξεκίνησε και η επαγγελματική της καριέρα. Από τα πρώτα της βήματα ξεχώρισε κερδίζοντας σε μουσικούς διαγωνισμούς ενώ σταθμός ήταν και ο πρώτος προσωπικός της δίσκος με τίτλο “Social Call” που προτάθηκε για Grammy.

Στο Half Note ξεδίπλωσε το αστείρευτο ταλέντο της στα φωνητικά. Ο ρυθμός της και οι συχνότητές της στα vocals αλλά και το πολύ μεγάλο αυτοσχεδιαστικό της μοτίβο στα φωνητικά της απ;o μόνα τους και όλα μαζί συνέθεταν ένα πρωτότυπο μουσικό όργανο.

H Jazzmeia Horn ερμηνεύει το “Moanin” στα 60th GRAMMYs:

Όσοι τυχεροί βρεθήκαμε στο live της απολαύσαμε τη μυσταγωγική έκφρασή της φωνής της αλλά και την μουσική των ιδιαίτερων καλλιτεχνών που την συνόδευαν. Τον εξαιρετικό μπασίστα Barry Stephenson, τον φίλο και συνοδοιπόρο της από την Νέα Υόρκη πιανίστα Victor Gould και τέλος τον ραγδαία ανερχόμενο ντραμίστα στην jazz σκηνή Henry Conerway.

Περισσότερα από ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
VIMA_WEB3b