Κοινωνικό
Έξι Μαθήματα Χορού σε Έξι Εβδομάδες στο Θέατρο Ιλίσια
Την τρυφερή και συγκινητική ιστορία δυο μοναχικών ανθρώπων, που συναντιούνται στο έργο του Ριτσαρτ Αλφιέρι «Έξι Μαθήματα Χορού σε Έξι Εβδομάδες», μπορούμε να παρακολουθήσουμε από τις 11 Δεκεμβρίου στο Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ.
Μαρίνα Πυλαρινού
26.11.2018
A
A
Ένα έργο που από το 2001 κατακτά τις καρδιές του θεατρικού κοινού σε όλο τον κόσμο και γνωρίζει πάντα πολύ μεγάλη επιτυχία όπου και αν έχει παρουσιαστεί.
Δύο ασύμβατοι κόσμοι μέσα από τη μουσική και το χορό έρχονται κοντά για να μιλήσουν για τη σκληρότητα, τη μοναξιά, τη διαφορετικότητα, τον εγωισμό των ανθρώπων και την ανάγκη για αγάπη και συντροφικότητα. Μία συγκινητική ιστορία δύο ιδιαίτερων ανθρώπων με πολύ χιούμορ, μουσική και χορό.
Η πρεμιέρα της παράστασης “Έξι Μαθήματα Χορού σε Έξι Εβδομάδες” προγραμματίζεται για τις 11 Δεκεμβρίου και θα παίζεται στο Θέατρο Ιλίσια, τρεις φορές την εβδομάδα, σε εναλλασόμενο ρεπερτόριο με το Τίμημα.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Δημοσθένης Παπαδόπουλος
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Γιωργίνα Γερμανού
Χορογραφία: Μέμος Ρούσσος
Παίζουν: Ναταλία Τσαλίκη, Δημοσθένης Παπαδόπουλος
Από 11 Δεκεμβρίου κάθε Δευτέρα στις 20.00, Τρίτη στις 21.00 και Κυριακή στις 21.15
Τιμές εισιτηρίων: πλατεία 18€, Εξώστης 15€, Φοιτητικό-ανέργων –ΑΜΕΑ 12€ (ισχύουν σε ολες τις παραστάσεις)
Διάρκεια: 2 ώρες με το διάλειμμα
Διάρκεια: 2 ώρες με το διάλειμμα
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 11 Δεκεμβρίου
Παραστάσεις: Δευτέρα στις 20.00, Τρίτη στις 21.00, Κυριακή στις 21.15
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Onassis Channel: To Stages A/LIVE παρουσιάζει τους In Trance 95 από το Universe Multivenue
Νέκυια: Μια μουσικοθεατρική παράσταση της Φένιας Παπαδόδημα στη Μουσική Βιβλιοθήκη
Ιππόκαμπος, των Θύμιου Διαμάντη και Κώστα Κουτρούλη στον Μικρό Κεραμεικό
Κιάρα Ματρογιάννι: Η κόρη του Μαστρογιάννι στην Ελλάδα για ένα μουσικό υπερθέαμα στο Μέγαρο
Η πιο δυνατή: Η performance της Νατάσας Ζαγκλή ξανά στο Μπάγκειον
Ο Εισβολέας στο Fuzz για ένα live εφ’ όλης της ύλης
ΔΘΠ: Ανοιχτό κάλεσμα σε σχολεία για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ο Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός στη Σκηνή του Ψηφιακού μας Κόσμου»
Ο Σωκράτης Μάλαμας στον Σταυρό του Νότου – όπως πρέπει να τον ακούς
«17 Κήποι» στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων
Με δύναμη από την Κηφισιά, των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά στο Θέατρο Βρετάνια