MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Άρωμα Τιτανικού είχε το πάρτυ για τα 30α γενέθλια της Adele

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Adele έσβησε τριάντα κεράκια το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαΐου 2018 και αποφάσισε να το γιορτάσει διοργανώνοντας ένα ιδιαίτερο πάρτυ, με γεύση από το κινηματογραφικό blockbuster, τον «Τιτανικό».

Monopoli Team

Η ίδια και οι καλεσμένοι της γύρισαν πίσω στη δεκαετία του 1912 και έγιναν επιβάτες του πλοίου «Τιτανικός». Μοναδικά κοστούμια εποχής, ειδικά εφέ πάγου, σκηνικά ακριβώς κατασκευασμένα όπως στην ταινία, συνέβαλαν στο να περάσουν όλοι μια αξέχαστη θεματική βραδιά!

Με 3 φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram η τραγουδίστρια, αποκαλύπτεται πως η ίδια – μιας και ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς – ντυμένη με ένα λαμπερό φόρεμα και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα πάνω σε μπούκλες, έκανε μια εμφάνιση βασισμένη στο χαρακτήρα της Kate Winslet, την Rose από την επική ταινία του 1997.

reose adele 2018

«Dirty 30! Δεν είμαι σίγουρη τι θα κάνω για τα επόμενα 30 χρόνια, καθώς νιώθω ευλογημένη στη ζωή μου μέχρι στιγμής», έγραψε η Adele στην ανάρτηση. «Σας ευχαριστώ όλους που με ακολουθείτε στη διαδρομή των έντεκα τελευταίων χρόνων», συνέχισε. Επίσης ευχαρίστησε την οικογένεια αλλά και τους φίλους της που παρευρέθηκαν στο πάρτυ της και μοιράστηκαν μαζί της την χαρά και την μεγάλη αγάπη που έχει για τον «Τιτανικό».

«Χθες το βράδυ ήταν η καλύτερη νύχτα της ζωής μου», τόνισε η Βρετανίδα.

adele rose

Μια φωτογραφία δείχνει την Adele σαν άλλη Rose, να στέκεται στην κορυφή μιας περίτεχνης σκάλας, όπως ακριβώς στη σκηνή του «Τιτανικού», ενώ μια άλλη δείχνει τους καλεσμένους να φορούν σωσίβια, τα οποία μπορούσαν να πάρουν μαζί τους μετά τη λήξη του πάρτυ ως ενθύμια.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που διασκέδασαν στο θεματικό πάρτι της τραγουδίστριας, βρέθηκαν γνωστά ονόματα όπως ο Alan Carr, η Sam Taylor-Johnson, ο Mark Ronson και ο Aaron Paul.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b