MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Frida Kι Άλλο από τους Fly Theatre στο Θέατρο 104

Η Ομάδα Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου, Robin Beer) και το Θέατρο 104 ανακοινώνουν την παράταση της παράστασης «Frida Κι Άλλο». Από τις 24 Ιανουαρίου 2018 οι θεατές θα έχουν δύο ευκαιρίες εντός της εβδομάδας να παρακολουθήσουν τη «Frida Κι Άλλο», καθώς προστίθεται ως ημέρα παράστασης και η Τετάρτη.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Μετά την επιτυχία της παράστασης «Αγγελική» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου (2014-2016), οι Fly Theatre εντυπωσιάζουν και πάλι αυτή τη φορά με μία παράσταση, στο Θέατρο 104, για την μυθική Frida Kahlo η σπαραχτική ιστορία της οποίας παρουσιάζεται όπως δεν την έχετε ξαναδεί.

Η Κατερίνα Δαμβόγλου αναλαμβάνει το ρόλο της Μεξικανής ζωγράφου ενώ ο Robin Beer “επιστρατεύει”, τις μαγικές δυνατότητες της τεχνολογίας δημιουργώντας, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, ζωντανά ήχο και βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο “ζωγραφίζει” τον περιβάλλοντα σκηνικό χώρο της Κατερίνας Δαμβόγλου που ως Φρίντα αλληλεπιδρά μαζί του άλλοτε με θυμό άλλοτε με οξύ μαύρο χιούμορ ξετυλίγοντας το – ματωμένο συχνά από τον πόνο – νήμα της ζωής της.

FRIDA KI ALLO NEW 6

Η Frida, σύμβολο επιμονής, αντοχής και ελευθερίας, αντισταθμίζει την ακινησία της, “κινώντας” τη ζωή της στο μέγιστο. Τούτο την οδήγησε να παράγει ένα μοναδικό έργο, ακόμη και όταν “κοιτάζει προς τα μέσα”, που εκφράζει μια καθολική και βαθιά εικόνα του γύρω κόσμου. Με αυτόν τον τρόπο ξεφεύγει από την αναπηρία της και μας κάνει να θέλουμε ακόμα Φρίντα Κι Άλλο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου & Robin Beer)

Σκηνικά: Ερμίνα Αποστολάκη, Ελένη Παπαδάκη
Κοστούμια: Ερμίνα Αποστολάκη
Φωτισμοί: Robin Beer

Παίζουν: Κατερίνα Δαμβόγλου, Robin Beer

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 10 ευρώ, 5 ατέλειες
Διάρκεια Παραστάσεων: Από τις 24/1 έως 29/3
Σενάριο: Κατερίνα Δαμβόγλου, Μιράντα Βατικιώτη
Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-104/frida-ki-allo/, Seven Spots, Media Markt, Eυριπίδης, Τεχνόπολη, Αθηνόραμα, Vivakiosk
Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.15
Φωτογραφίες: Αλίκη Χιωτάκη, Κωστής Λέπουρης
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b