MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Δείπνο Βασιλισσών του Βαλεντίνου Τσίλογλου στο Life n’ Art Theater

Η μαύρη κωμωδία του Βαλεντίνου Τσίλογλου, “Δείπνο Βασιλισσών”, παρουσιάζεται από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στο L.A ( Life n’ Art) Theatrer.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η Κλεοπάτρα χωρισμένη, η Αμαλία αδειούχα και η Ελισάβετ απολυμένη. Τρείς φίλες από τα παλιά, σχηματίζουν μια “ανορθόδοξη” οικογένεια και συγκατοικούν για μια εβδομάδα. Μαζί τους μένει ο εξωστρεφής Ζάν, φοιτητής δραματικής σχολής. Η αρμονική τους συνύπαρξη αναστατώνεται από ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα. Με τον ερχομό του, ο Κάρολος δημιουργεί απρόσμενες καταστάσεις που ταράζουν την καθημερινότητα τους. Φανερώνονται αλήθειες που έκρυβαν η μια από την άλλη και ανατρέπουν τα πάντα. Το μέντιουμ τα έλεγε, αλλά ποιός τον άκουγε.

Η σκηνοθετική γραμμή της παράστασης στηρίχθηκε στο γκροτέσκο, με σαφείς αναφορές στον παλιό, σουρεαλιστικό κινηματογράφο και σε ελληνικά τραγούδια. Επιπλέον, τα σκηνικά, τα κοστούμια, η μουσική και ο φωτισμός συμπρωταγωνιστούν με τους χαρακτήρες του έργου ενισχύοντας την αισθητική αυτή.

Στόχος της παράστασης να ψυχαγωγήσει, αλλά και να περάσει το μήνυμα της σημαντικότητας της φιλίας ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, όπως η απόκρυψη της αλήθειας, που μερικές φορές είναι για καλό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Βαλεντίνος Τσίλογλου

Σκηνικά: Βαλεντίνος Τσίλογλου
Κοστούμια: Μάριος Καραβασίλης
Μουσική: Νικόλας Γεωργανής
Χορογραφία: Λυδία Ορφανουδάκη

Παίζουν: Xριστιάννα Ανανιάδου, Λεωνίδας Παντελόπουλος, Νατάσα Παπαδάκη, Λούλα Τριανταφύλλου, Βαλεντίνος Τσίλογλου, Αντώνης Τσουρουνάκης

Διάρκεια: 85 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 12€, 8€ (μειωμένο για φοιτητές και ανέργους)
Σενάριο: Βαλεντίνος Τσίλογλου
Πληροφορίες: Ισχύουν ειδικές τιμές εισιτηρίων για συλλόγους και γκρουπ στο τηλ. 6974262708 // Κρατήσεις: 2105789337, 6974262708
Παραστάσεις: Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:15
Βοηθός Σκηνοθετη: Όλγα Λουπάκη
Φωτογραφίες: Κώστας Γεωργόπουλος
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b