MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Συνοικία Ασμάτων στο Petrogazi

Στο Petrogazi, στην οδό Βουτάδων 8 στο Γκάζι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης έστησε ένα λαϊκό μουσικό πρόγραμμα με όνομα Συνοικία Ασμάτων, το οποίο θα βρίσκεται εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Monopoli Team

Η μουσική παράσταση έχει άρωμα εποχής  ξεκινώντας από το Ρομαντικόν Μπάρ του Μάρκου Βαμβακάρη, πηγαίνοντας για λίγο στις μουσικές σκηνές της δεκαετίας 70′, 80′ για να καταλήξει στα κοσμικά κέντρα των μεγάλων δημιουργών του 60′ όπως των Τσιτσάνη, Καλδάρα, Ζαμπέτα, Χιώτη.

Το σχήμα αποτελείται από τέσσερις νέους τραγουδιστές, τον Άγγελο Ανδριανό, τη Μαίρη Δούτση, τον Ανδρέα Λάφη και τη Δήμητρα Σταθοπούλου και μια ορχήστρα επτά ατόμων. Μαέστρος της παράστασης ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα φιλοξενούνται σπουδαίοι τραγουδιστές όπως η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κατερίνα Κούκα, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Κανά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Σκηνικά: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
Κοστούμια: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
Φωτισμοί: Βασίλης Πουφτής

Παίζουν: Τραγουδούν:Άγγελος Ανδριανός Μαίρη Δούτση Ανδρέας Λάφης Δήμητρα Σταθοπούλου Μουσικοί: Θανάσης Τσαουσέλης – πλήκτρα,Γιάννης Ψάλτης – τύμπαναΓιώργος Ζωγράφος – ακορντεόνΘανάσης Κανέλλος – κιθάραΑποστόλης Παπαπέτρος – μπάσοΒαγγέλης Ζαρμπούτης – μπουζούκιΑλέξανδρος Καραμπίλας – μπουζούκι

Διάρκεια Παραστάσεων: Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017
Πληροφορίες: Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2130185101
Παραστάσεις: Παρασκευή και Σάββατο
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b