MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Το όνειρο ενός γελοίου του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης

Το έργο «Το όνειρο ενός γελοίου» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, συνεχίζεται για 2η χρονιά στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Ένα όνειρο γίνεται αιτία να αλλάξει ένας άνθρωπος για πάντα. Ένας άνθρωπος που μέχρι εκείνη τη νύχτα, προετοιμαζόταν για να βάλει τέλος στη δίχως νόημα ζωή του. Από το όνειρο και μετά, θα παλέψει για έναν κόσμο διαφορετικό. Έναν κόσμο τόσο απίστευτα όμορφο και αληθινό, που μόνο ένας γελοίος άνθρωπος θα μπορούσε ποτέ έστω και να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει.

Ο Θωμάς Κινδύνης συνεχίζει για δεύτερη χρονιά, μέσα από μία εξαιρετική ερμηνεία, να μας μεταφέρει ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, με τη χρήση της τεχνολογίας, των νέων μέσων και της τεχνικής των ανθρώπινων ολογραμμάτων. Η παράσταση είναι μία από τις υποψήφιες για το βραβείο μονολόγου «Αντιγόνη Βαλάκου» της Ελληνικής Ακαδημίας Βραβείων Τέχνης και έχει αποσπάσει μοναδικές κριτικές από το κοινό και τους κριτικούς.

Γραμμένο το 1877, «Το όνειρο ενός γελοίου» αποτελεί ένα αριστούργημα γραφής και πλοκής που οδηγεί τον θεατή βήμα βήμα από έναν κόσμο εχθρικό για τον άνθρωπο, κενό από αξίες και ιδανικά, έναν κόσμο που βρίσκεται στο ζενίθ της αυτοκαταστροφικής του μανίας, στην άλλη πλευρά – εκεί όπου η ζωή είναι γεμάτη, η ευτυχία πηγάζει από την αγάπη που κρύβουμε μέσα μέσα μας και ο άνθρωπος μπορεί να επικοινωνεί, να νιώθει, να χαίρεται που υπάρχει και να ζει αληθινά. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι
Μετάφραση: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Σκηνικά: Κωνσταντίνα Μαρδίκη
Μουσική: Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης
Φωτισμοί: Παναγιώτης Λαμπής

Παίζουν: Θωμάς Κινδύνης

Τιμές Εισιτηρίων: 12€ Ταμείο | 10€ Προπώληση & Ομαδικά (6 άτομα και άνω), 7€ Άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ, Μέλη των Μορφών Έκφρασης
Διάρκεια Παραστάσεων: από 21 Οκτωβρίου 2017 έως και 6 Μαΐου 2018
Σενάριο: Θωμάς Κινδύνης (διασκευή)
Πληροφορίες: προπώληση: εκδοτήριο Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), ticketservices.gr, στα καταστήματα Public, στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης (τηλ: 2103464903) // Για ομαδικές κρατήσεις: Σοφία Δερμιτζάκη [email protected] - 6936140170, Σίσσυ Δημάκη [email protected] - 6934606151
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 19.30
Φωτογραφίες: Μυρτώ Αποστολίδου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b