MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Ο_Μισ@νθρωπος από την ομάδα 4Frontal στο Θέατρο Θησείον

Η παράσταση Ο_Μισ@νθρωπος από την ομάδα 4Frontal, μια διασκευή πάνω στο κλασσικό έργο του Μολιέρου και σε νέα μετάφραση του Νίκου Ζιώγα, παρουσιάζεται από τις 25 Δεκεμβρίου 2017 στο Θέατρο Θησείον.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η παράσταση θα ξεκινήσει στα επόμενα λεπτά. Παρακαλούμε πολύ να αφήσετε τα κινητά σας ανοιχτά, να κάνετε check-in, follow, like ή dislike στα προφίλ μας, να (μας) ταγκάρετε. Μην ξεχνάτε, το hashtag της παράστασής είναι: #o_misanthropos. Αν σας έρθει αίτημα φιλίας από τον Αλσέστ, μην εκπλαγείτε. Δεχτείτε το. Δεν είναι ιός. Οι φωτογραφίες επιβάλλονται – με ή χωρίς φλας – αρκεί να μην ενοχλούν τον διπλανό ή τον πισινό σας. Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία του Αλσέστ σε έναν κόσμο που η υποκρισία του καθρεφτίζεται διαρκώς σε μία οθόνη; Είστε θεατής με social media; Ο_Μισ@νθρωπος είναι εδώ για εσάς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μετάφραση: Νίκος Ζιώγας
Σκηνοθεσία: Σταύρος Γιαννουλάδης

Σκηνικά: Νίκη Ψυχογιού
Κοστούμια: Νίκη Ψυχογιού
Μουσική: Σταύρος Γιαννουλάδης
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Χορογραφία: Πατρίσια Απέργη

Παίζουν: Θανάσης Ζερίτης (Αλσέστ), Ελένη Κουτσιούμπα (Σελιμέν), Χάρης Κρεμμύδας (Ορόντ), Γιώργος Κισσανδράκης (Φιλέντ), Αμαλία Νίνου (Αρσινοέ), Κωνσταντίνος Πλεμμένος (Ακάστ), Αριστέα Σταφυλαράκη (Ελιάντ), Πάνος Τοψίδης (Κλιτάντρ)

Διάρκεια: 90’ (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: 12€ (γενική είσοδος), 10€ (μειωμένο)
Διάρκεια Παραστάσεων: 25.12.2017-27.03.2018
Σενάριο: 4Frontal
Πληροφορίες: ** Στο πλαίσιο της παράστασης θα διεξαχθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο θα πραγματεύεται την ορθή και ασφαλή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο νεανικό κοινό, ενώ θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα τις νέες τεχνολογίες ως μέσο ανάπτυξης κοινού στο θέατρο.
Παραστάσεις: Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00
Βοηθός Σκηνοθετη: Ελένη Τσιμπρικίδου
Φωτογραφίες: Σταύρος Χαμπάκης
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b