MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Malala Yousafzai: Η 20χρονη με το Νόμπελ Ειρήνης κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο

H 20χρονη ακτιβίστρια Malala Yousafzai από το Πακιστάν, η νεαρότερη κάτοχος βραβείου Νόμπελ Ειρήνης πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο “Malala’s Magic Pencil”.

Monopoli Team

Αρχικά να θυμίσουμε πως η νεαρή κοπέλα ήταν μόλις 17 χρονών όταν κατέκτησε το Νόμπελ Ειρήνης και τώρα, με την έκδοση του βιβλίου της, σκοπεύει να φέρει λίγη περισσότερη μαγεία και στις δικές μας ζωές…

malala book release 2017 OKTWVRIOS 4

 Η Malala κρατώντας το πρώτο αντίγραφο του βιβλίου της 

Η Malala μοιράζεται με το διαδικτυακό κοινό μερικές πρώτες φωτογραφίες από το βιβλίο της και μάλιστα δηλώνει ενθουσιασμένη που κρατάει στα χέρια της για πρώτη φορά ένα πρώτο αντίγραφο από το δικό της βιβλίο έτοιμο και εκδομένο. Το εν λόγω βιβλίο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα τον Οκτώβριο του 2017, έχει να κάνει με την παιδική επιθυμία της ίδιας ” να μπορούσε να έχει ένα “μαγικό μολυβι” και να μπορεί να ζωγραφίσει με αυτό το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων όλου του κόσμου, να μπορεί να κάνει με αυτο τους ανθρώπους ευτυχισμένους, να μπορεί να εξαφανίσει με έναν μαγικό τρόπο την μυρωδιά των σκουπιδιών στην πόλη της, να μπορούν να κοιμηθούν όλοι μια παραπάνω ώρα το πρωί…”

Μεγαλώνοντας όμως, η Malala συνειδητοποίησε πως υπήρχαν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για τα οποία έπρεπε να εύχεται. Τότε παρατήρησε τον κόσμο γύρω της και διαπίστωσε πως χρειαζόταν μερικές σημαντικές και επείγουσες “αλλαγές”. Κι ακόμα κι αν δεν κατάφερε ποτέ να βρεί αυτό το “μαγικό μολύβι”, με το οποίο θα άλλαζε μια για πάντα τον κόσμο και για το οποίο ευχόταν από μικρή, κατάλαβε τουλάχιστον, πως η ιδία μπορούσε μέσα απο καθημερινή πάλη να κάνει τις ευχές της πραγματικότητα!

malala book release 2017 OKTWVRIOS

Η φωτογραφία με την μητέρα της ανέβηκε στο Twitter από την ίδια την Malala

Η μητέρα της, που μαθαίνει τώρα αγγλικά, ήταν το πρώτο άτομο από το περιβάλλον της που διάβασε το βιβλίο και η ίδια η Malala δηλώνει πανευτυχής γι’ αυτό…

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b