MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

International Film Festival of Patmos

Στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας Πάτμου, θα πραγματοποιηθεί το International Film Festival of Patmos (IFFP), μια γιορτή του σινεμά και ένα σημείο συνάντησης δημιουργών και καλλιτεχνών από όλο το κόσμο 25 με 30 Ιουλίου.

Monopoli Team

Το πρόγραμμα του International Film Festival έχει στόχο την προώθηση του ανεξάρτητου κινηματογράφου με πέντε ημέρες προβολών, σεμιναρίων και παράλληλων εκδηλώσεων σε διάφορα σημεία της Πάτμου. Φέτος οι δημιουργοί του Φεστιβάλ αναπτύσσουν το όραμα τους παρουσιάζοντας περισσότερες από 80 ταινίες, πολλές πρεμιέρες και εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του κινηματογράφου. 

Επίσης, φέτος, το Φεστιβάλ σε συνεργασία με το διάσημο θεσμό του Sundance  θα παρουσιάσει μια ειδική επιλογή βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους. Παράλληλα το κοινό θα ενημερωθεί για την οικολογική καταστροφή του υγρού στοιχείου μέσα από το περιβαλλοντικό αφιέρωμα, “Echoes” που περιλαμβάνει πέντε ντοκιμαντέρ και πλαισιώνεται από ένα πάνελ με τίτλο “Η αποκάλυψη της θάλασσας”, στο οποίο θα δώσουν το παρόν διακεκριμένοι επιστήμονες από το εξωτερικό.  

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b