MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το 1ο Φεστιβάλ Vegan και Νηστίσιμων Γεύσεων έρχεται στην πόλη

Το 1ο φεστιβάλ vegan και νηστίσιμων γεύσεων πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου 2017 στο Αττικό Φυτωριακό Πάρκο στο Κορωπί, με σκοπό να προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική απόλαυση.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Είτε είστε vegan, είτε νηστεύετε λόγω Σαρακοστής, είτε απλα απολαμβάνετε να δοκιμάζετε συνεχώς νέες γεύσεις, τότε αξίζει να επισκεφθείτε το Φεστιβάλ Vegan και Νηστίσιμων Γεύσεων. Μια σειρά από διαφορετικά χορτοφαγικά εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και εταιρίες θα προσπαθήσουν να φέρουν το ευρύ κοινό σε επαφή με τις γεύσεις των vegans και να αποδείξουν πως οι χορτοφάγοι δεν τρώνε μόνο χόρτα, όπως μπορεί να τους έχουμε στον νου μας. Απεναντίας, διαθέτουν ένα πλούσιο και διαφορετικό μενού ικανό να προσελκύσει τους πάντες, αρκεί να είναι λάτρεις του φαγητού.

vegan festival aprilios 2017 athens

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια, ομιλίες αλλά και workshops. Θα υπάρξει δίωρο Σεμινάριο Καλλιέργειας Λαχανικών σε Μπαλκόνι-Ταράτσα, για όσους θέλουν να καλλιεργούν τα δικά τους λαχανικά και να έχουν ένα μποστάνι στο μπαλκόνι τους.

Επιπλέον, ο Σεφ Νίκος Γαϊτάνος σε συνεργασία με την εταιρεία Vegetarian Butcher θα παρασκευάζει για εσάς πιάτα με φυτικό «μοσχάρι», «κοτόπουλο» και «μπέικον». Καταστήματα όπως το Λάιμ bistro, η Μελικρήνη, το Γη, το Mama Tierra, οι Vegan Fairies, το Τριβόλι αλλά και πολλά ακόμη θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να μυήσουν σε έναν μαγικό Vegan κόσμο.

Πληροφορίες:

Χώρος διοργάνωσης:Αττικό Φυτωριακό Πάρκο, Ν. Παπαγιαννόπουλου 294, Κορωπί | www.attikofytoriakoparko.gr
Οδηγίες μετάβασης: Όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία που θα υπάρχουν από το Κέντρο της Αθήνας προς το Φεστιβάλ δηλώνοντας συμμετοχή εδώ

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b