MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Monie & Monie Conniente στο Half Note Jazz Club

Eντυπώσεις από το live των Monie & Monie Conniente που εμφανίζονται στο Half Note Jazz Club έως Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου.

author-image Τάσος Τσομπανίδης

Μια εκκωφαντική παράσταση, με διονυσιακού τύπου ελληνικά στοιχεία συνοδεία διαφορετικών μουσικών ρυθμών. Έτσι από καταξιωμένα slow διασκευασμένα μόνον σε πνευστά (Tom Jones, Deep Purple) καταλήγουμε στους δικούς τους ελληνικούς μουσικούς προορισμούς όπως ο Σαββόπουλος και η Λίτσα Διαμάντη.

Το θέαμα αυτό μας έδωσε ένα ακόμη πειστήριο ότι στο Half Note μπορεί πλέον όλοι να απολαύσουν ξεχωριστά μουσικά events από τα πιο κλασσικά jazz έως και τα πιο αντισυμβατικά ελληνικά θεάματα.

diogenis didaskalou

Συμπληρώνοντας 22 χρόνια παρουσίας, ο μουσικός πνευστών και stand up κωμικός Διογένης Δασκάλου καταθέτει την ψυχή του με ένα κωμικό, παραληρηματικό πολλές φορές λόγο, που καλύπτει όλη την ελληνική πραγματικότητα από την πολιτική μέχρι τον έρωτα, το σεξ και ότι άλλο τον εμπνέει.

Στην διάρκεια σχεδόν τεσσάρων ωρών παράστασης συμμετέχει μία πολυπληθής μπάντα μουσικών και δεξιοτεχνών. Τα κείμενα γράφουν ο Διογένης Δασκάλου μαζί με την Βάγια Ματζάρογλου. Πολύ ιδιαίτερες οι ερμηνείες των τραγουδιών από την Βίκυ Βογιατζόγλου και τον Στέφανο Τσισόπουλο.

Τελικά απολαύσαμε, μια ξεχωριστή ελληνοκεντρική διασκέδαση από την Θεσσαλονικιώτικη μπάντα διανθισμένη με τα απαραίτητα διεθνή μουσικά ηχοχρώματα.

Περισσότερα από ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
VIMA_WEB3b