MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα

Καθώς ψυχορραγώ του Ουίλλιαμ Φώκνερ στο Θέατρο οδού Κυκλάδων

Το μυθιστόρημα του Ουίλιαμ Φώκνερ “Καθώς ψυχορραγώ” (ή “Η εκπλήρωση μιας ύστατης επιθυμίας”), ανεβαίνει στο θέατρο της οδού Κυκλάδων “Λευτέρης Βογιατζής”, σε σκηνοθεσία Σοφίας Φιλιππίδου.

Monopoli Team

Ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας Μπάντρεν, ο μαραγκός, μαστορεύει το κιβούρι της, ετοιμοθάνατης ακόμα, μητέρας του Αντυ Μπάντρεν και η οικογένεια – πατέρας, τέσσερα αγόρια και μια κόρη ετοιμάζονται να το μεταφέρουν με την άμαξα και τα μουλάρια τους, από το βαμβακόσπιτο στην άλλη άκρη της φανταστικής επαρχίας Γιοκναπατάουφα του Αμερικανικού νότου μέσα στο κατακαλόκαιρο. Μια άγρια καταιγίδα θα ανατρέψει τα σχέδια τους αφού πλημμυρίζει το ποτάμι, καταρρέει η γέφυρα και τα κοράκια φέρνουν γυροβολιές πάνω από τα κεφάλια τους.

Μέσα από περιπέτειες και κινδύνους, κωμικοτραγικά περιστατικά και συγκρούσεις – που αναδεικνύουν την απανθρωπιά και την βρωμιά που συγκλόνιζαν τον Νότο στις αρχές του εικοστού αιώνα – οι ήρωες φτάνουν τελικά ρημαγμένοι, στον προορισμό τους και εκπληρώνουν την υπόσχεση που έδωσε ο πατέρας στην μάνα: να την θάψει στον τόπο και στα χώματα που εκείνη γεννήθηκε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ουίλλιαμ Φώκνερ
Μετάφραση: Μένης Κουμανταρέας
Σκηνοθεσία: Σοφία Φιλιππίδου

Μουσική: Γεωργία Σπυροπούλου
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

Παίζουν: Σοφία Φιλιππίδου, Κώστας Βασαρδάνης, Μιχάλης Καλιότσος, Έλενα Μεγγρέλη, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Μιχαήλ Ταμπακάκης και Μορφέας Παπουτσάκης

Τιμές Εισιτηρίων: 15€, μειωμένο 10€
Διάρκεια Παραστάσεων: έως 23 Μαΐου 2017
Παραστάσεις: Μέχρι τις 9 Μαΐου: Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 Επόμενες (μετά τις 9/5) παραστάσεις: Δευτέρα 15 Μαΐου στις 21.00 Τρίτη 16 Μαΐου στις 21.00 Σάββατο 20 Μαΐου στις 21.00 Κυριακή 21 Μαΐου στις 19.00 Δευτέρα 22 Μαΐου στις 21.00 Τρίτη 23 Μαΐου στις 21.00
Βοηθός Σκηνοθετη: Δανάη Γκουτκίδου, Μαρία Πολυχρόνη, Μιχαήλ Ταμπακάκης
Πληροφορίες Χώρου: *Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b