MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
12
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

25 χρόνια Άγαμοι Θύται στο Passport Κεραμεικός

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

25 χρόνια Άγαμοι Θύται, μια παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, με φιλοξενούμενους τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τους Lucchetino, σε κείμενα Δήμητρας Παπαδοπούλου, από τις 26 Νοεμβρίου, στην Κεντρική Σκηνή του PassPort Κεραμεικός.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Και φυσικά δεν χρειάζονται συστάσεις. Όλα αυτά τα χρόνια, οι Αγαμοι Θύται έχουν αφήσει το δικό τους μοναδικό και συχνά σουρεαλιστικό στίγμα, με τις παραστάσεις-βαριετέ που στήνουν, πάντα με κέφι, φαντασία, χιούμορ, άφθονο γέλιο, σάτιρα με τον δικό τους υπαινικτικό τρόπο και με τη μουσική να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και ενώ πάντα την ιδρώνουν τη φανέλα, με τη διάρκεια των παραστάσεών τους να ξεπερνά συνήθως τις 3μιση ώρες, ο κόσμος, που τους ακολουθεί πιστά σε όλη τους την καριέρα, πάντα ζητάει κι άλλο… Απόδειξη τα χαμόγελα που βλέπεις στην έξοδο, στο τέλος κάθε βραδιάς.

Αυτό το μαγικό μουσικοθεατρικό είδος-αντίδοτο στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, φιλοξενούμε για πρώτη φορά φέτος στο PassPort Κεραμεικός, με την βεβαιότητα ότι από τις 26 Νοεμβρίου και μετά θα ζήσουμε όλοι μαζί οργιαστικές νύχτες γέλιου και χαράς. Τα κείμενα υπογράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου μαζί με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Χρήστο Τολιάδη.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Χρήστος Τολιάδης


Παίζουν: Δημήτρης Σταρόβας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γιώργος Χατζής, Σοφία Παπουλάκου και η Ρούλα Μανισάνου. Και φυσικά, o βιρτουόζος Σπύρος Παπαδόπουλος και το φοβερό κωμικό δίδυμο Lucchettino.

Τιμές Εισιτηρίων: Α’ ζώνη 140 ευρώ τα 4 άτομα φιάλη ποτού (κομπλέ) - 70 ευρώ τα 2 άτομα φιάλη κρασί (κομπλέ), Β΄ ζώνη 120 ευρώ τα 4 άτομα φιάλη ποτού (κομπλέ) - 60 ευρώ τα 2 άτομα φιάλη κρασί (κομπλέ) Bar 13 ευρώ το άτομο με μπύρα ή κρασί, 16 ευρώ το άτομο με ποτό.
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο (οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00 - ώρα έναρξης 23.30)
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Βρικόλακες, του Χένρικ Ίψεν για 3η χρονιά στο Θέατρο Radar
Θεατρικά Νέα
Μόμπι Ντικ: Η νέα παράσταση της πολυβραβευμένης Ομάδας GAFF στο Θέατρο Νέος Ακάδημος
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Βυσσινόκηπος: Η Κάτια Δανδουλάκη πρωταγωνιστεί στο κύκνειο άσμα του Τσέχωφ τη νέα σεζόν
ΘΕΑΤΡΟ
Μιλήστε Ελεύθερα: Μια καυστική κωμωδία σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
McNeal: Το θεατρικό φαινόμενο έρχεται στον Νέο Ακάδημο με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη
ΘΕΑΤΡΟ
Μάρτυρας Κατηγορίας, της Άγκαθα Κρίστι για 4η σεζόν στο Θέατρο Χορν
ΘΕΑΤΡΟ
Να ξέρετε πως αυτό που ακούτε είναι σφύριγμα τρένου, του Θανάση Τριαρίδη για 4η χρονιά στο Θέατρο Olvio
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Λέξεις των Άλλων, του Μάνου Θηραίου για 3ο χρόνο στο Θέατρο Άβατον
ΘΕΑΤΡΟ
Δικός σου, Φραντς: Η παράσταση του Αλέξανδρου Διαμαντή ξανά στην Γερμανόφωνη Ευαγγελική Εκκλησία
ΘΕΑΤΡΟ
Ρωγμές: Η σόλο χοροθεατρική περφόρμανς της Χριστίνας Κυριαζίδη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Τόσο Όσο: Η stand-up comedy των Φουντούλη-Σπηλιόπουλου στην Ταράτσα του Λαμπέτη
ΘΕΑΤΡΟ
Μια μικρή παρηγοριά: Πέντε διηγήματα του Ρέυμοντ Κάρβερ γίνονται παράσταση στο studio Μαυρομιχάλη