MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Lara Fabian στο OAKA

Η λατρεμένη Lara Fabian, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, θα βρεθεί για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο Κεντρικό Γήπεδο Τέννις στο ΟΑΚΑ, για να χαρίσει μία μαγική βραδιά στους Έλληνες fans!

Μαρίνα Πυλαρινού

Μία φωνή με απίστευτη έκταση, που κρύβει πάθος, ταλέντο, συναίσθημα, μελωδικότητα! Μια φωνή, η οποία από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 έως σήμερα μετρά δεκάδες επιτυχίες μέσα από τα υπέροχα τραγούδια της όπως “Je t’ aime”, “Je suis malade”, “Tout”, “Humana”, “La Difference”, “Si tu m’ aimes”, “Tu t’en vas”, “Adagio”, “I Will Love Again”, “I Am Who I Am”, “Requiem pour un fou”,”Broken vow”, “Love By Grace”, “Soleil Soleil”, που την καθιέρωσαν ως μια ντίβα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!

Στις συναυλίες της δημιουργεί ένα ιδιαίτερο σύμπαν που γεννά ήχους, εικόνες και συναισθήματα. Κάθε show της Lara Fabian μνημονεύεται ως μοναδικό για τη συγκινητική ερμηνεία της! Αυτό που την κάνει ξεχωριστή στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα είναι η ικανότητα της Lara Fabian να ερμηνεύει σε επτά γλώσσες γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ρωσικά, φθάνοντας τις πωλήσεις των δίσκων της στα 32 εκατομμύρια ενώ τα βραβεία και οι παγκόσμιες διακρίσεις στο παλμαρέ της είναι αναρίθμητα. Έχει τραγουδήσει μάλιστα και στα ελληνικά, μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, το All Alone Am I (Μην τον ρωτάς τον ουρανό) του Μάνου Χατζιδάκι.

Τιμές Εισιτηρίων: ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 35€, ΖΩΝΗ Γ 40€, ΖΩΝΗ Β 45€, ΖΩΝΗ Α 50€, VIP και VIP ARENA 60€
Σημεία Προπώλησης: www.viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/music/oaka-gipedo-tennis/lara-fabian/), στο τηλέφωνο 11876
μέσω vivawallet & σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης


[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/RqgQ9hyOmbA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b