MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Μάνα είναι μόνο ένας σε καλοκαιρινή περιοδεία

Η θεατρική παράσταση “Μάνα είναι μόνο… ένας” που αγαπήθηκε τόσο από το κοινό φέτος, ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία με πρώτο σταθμό το Κηποθέατρο Παπάγου στις 12 Ιουλίου.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το έργο πρόκειται να παρουσιαστεί σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις μεγάλες πόλεις και στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας σε μια περιοδεία που θα διαρκέσει από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.

Το έργο “Μάνα είναι μόνο… ένας” είναι ίσως το καλύτερο των Γάλλων συγγραφέων Ζαν Ζακ Μπικέρ και Μωρίς Λασέγκ και αποτελεί μια καταπληκτική, ξεκαρδιστική κωμωδία, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τον τίτλο της, ο οποίος σε προδιαθέτει ότι θα παρακολουθήσεις μια παράσταση περίεργων καταστάσεων και αναπάντεχων ανατροπών.

mana einai mono enas kalokairini periodeia 2016 2

Πρόκειται για ξέφρενη κωμωδία με τρομερούς ρυθμούς και με τόσο περίπλοκες, απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες που διαδραματίζονται επάνω στην σκηνή οι οποίες σχεδόν σου κόβουν την ανάσα προκαλώντας σου γέλιο μέχρι δακρύων!

Λίγα λόγια για το έργο
Βρισκόμαστε στη Γαλλία, στο σπίτι ενός υπουργού, εν μέσω προετοιμασιών για τους γάμους τόσο του ίδιου όσο και του γιου του. Ξαφνικά δέχονται μια απρόσμενη επίσκεψη από έναν Αμερικάνο συνταγματάρχη κι εδώ αρχίζει η ανατροπή. Ο συνταγματάρχης αποκαλύπτεται ότι είναι η αγνοούμενη εδώ και 20 χρόνια πρώην γυναίκα του υπουργού. Τί θα πούνε στο γιο τους για την αλλαγή φίλου; Ήρθε για να χαλάσει το γάμο; Πώς θ’ αντιδράσει η μέλλουσα σύζυγος; Ποιά η σχέση της με το συνταγματάρχη; Τί συμβαίνει με την υπηρέτρια και τους άντρες του σπιτιού; Τι θα πει ο κόσμος βρε παιδιά;

Το πρόγραμμα των παραστάσεων θα ανακοινωθεί αρχές Ιουνίου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μετάφραση: Γιούρι Στούπελ
Σκηνοθεσία: Τόνια Σταυροπούλου

Σκηνικά: Λία Ασβέστα
Μουσική: Γιούρι Στούπελ
Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης
Χορογραφία: Μαρία Λιραράκη

Παίζουν: Κάτια Νικολαΐδου, Γιώργος Ματαράγκας, Πέτρος Ξεκούκης, Κωνσταντίνα Γκόρου, Πέτρος Πέτρου

Τιμές Εισιτηρίων: Είσοδος: 12€, Προπώληση: 10€
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b