MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένα αριστούργημα στο χιόνι προς τιμήν της σειράς Game of Thrones

H πρεμιέρα της 6ης σεζόν του Game Of Thrones είναι λίγο λιγότερο από επτά εβδομάδες μακριά, και τώρα που το επίσημο τρέιλερ κυκλοφόρησε, οι οπαδοί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθούν σε υπερβολική εκδήλωση ενθουσιασμού.Ένας λοιπόν Snow Artist, ο Simon Beck από τη Βρετανία σχεδίασε πάνω στο ανέγγιχτο χιόνι το σύμβολο των Σταρκ για να τιμήσει την αγαπημένη του σειρά αλλά και τον ήρωα Jon Snow. Ο καλλιτέχνης αυτός, που έχει γίνει διάσημος για τα εντυπωσιακά του ιερογλυφικά, σχέδια στην άμμο αλλά κυρίως για όσα έχει δημιουργήσει στο χιόνι πέρασε 13 ώρες και περπάτησε 32,5 χιλιόμετρα για να ολοκληρώσει το έργο του!

author-image Πένυ Νικολάου

Ο θάνατος του Τζον Σνόου στο φινάλε της 5ης σεζόν της σειράς έδωσε την «έμπνευση» στον καλλιτέχνη να δημιουργήσει ένα πραγματικό αριστούργημα. Το βίντεο αποτυπώνει την κλίμακα, καθώς η κάμερα πετά μακριά από το κοντινό πλάνο του Beck, μετατρέποντας τον άνθρωπο σε μια κουκίδα στο χιονισμένο καμβά.

got art

Τα δημιουργήματα του Μπεκ είναι αδύνατο να τα δει κάποιος από κοντά χωρίς να κάνει διακοπές στο βουνό, όμως ο ίδιος πωλεί ένα βιβλίο φωτογραφιών που ονομάζει “Τέχνη στο Χιόνι”. Μια ιδέα σχετικά με τη συλλογή 168 σελίδων μπορεί να πάρει κανείς επισκέπτοντας την ιστοσελίδα του Beck. Η Guardian δημοσίευσε επίσης μια όμορφη συλλογή φωτογραφιών από το 2014, παρουσιάζοντας μερικά από τα πιο περίτεχνα σχέδιά του.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b