MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

9 hot αποκριάτικα πάρτι στην Αθήνα

Τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και τελευταία ευκαιρία για να ξεφαντώσετε στα πιο hot αποκριάτικα πάρτι της πόλης!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1. Αποκριάτικο 80s-90s Πάρτι με Πωλίνα – Μπίγαλη – Χαριτοδιπλωμένο στο Κύτταρο 11, 12 & 13/3
The 80s Party Martios 16

Πωλίνα, Μπίγαλης και Χαριτοδιπλωμένος, η τρελοπαρέα που έχει βαλθεί να τρελάνει μικρούς και μεγάλους, μετά τις sold out δύο πρώτες παραστάσεις συνεχίζει για νέες αποκριάτικες περιπέτειες στις 4, 5, 11, 12 και 13 Μαρτίου, στο Κύτταρο. Έτοιμοι να μας παρασύρουν με τις αντικαταθλιπτικές τους επιτυχίες και τη μοναδική χημεία που ξέρουν να δημιουργούν με το κοινό, να χορέψουμε να τραγουδήσουμε και να ζήσουμε στιγμές μοναδικές. Πάντα με τη συνδρομή των εκρηκτικών Polis, του showman Δημήτρη Κίκλη στο πιάνο και στα φωνητικά και του εκλεκτού Μάριου Χριστόπουλου στο σαξόφωνο, για πέντε μοναδικές παραστάσεις και αφού πρώτα σας σηκώσουν από τον καναπέ θα σας ξεσηκώσουν κανονικά, γιατί στο φετινό 80s-90s αποκριάτικο party θα ντυθείτε όλοι PARTY ANIMALS!
Διεύθυνση: Κύτταρο Live, Ηπείρου 48 και Αχαρνών | Τηλ.: 2108224134

2. Απόκριες στο Black Duck 11/3
black duck apokries fb

Φέτος τις Απόκριες, το Black Duck σας προσκαλεί να φορέσετε την αγαπημένη σας κόκκινη απόχρωση σε όποια μεταμφίεση ή σε όποιο ρούχο και αξεσουάρ επιλέξετε και να έρθετε να διασκεδάσετε με τα «Μαύρα Παπιά» στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του! Η κοκκινοσκουφίτσα συναντάει τον κόκκινο μασκοφόρο και τη ντάμα κούπα, ο φλας βρίσκει τον παπουτσωμένο γάτο. Κόκκινο κραγιόν ή κόκκινη γόβα, κόκκινα γυαλιά ή κόκκινο καπέλο και οι νύχτες στο Black Duck παίρνουν άλλο χρώμα. Το in-house group της Μαύρης Πάπιας, The Black Ducklings, με ζωηρούς ελληνικούς και ξένους latin ρυθμούς βγαλμένους από τους τόνους του κόκκινου, προκαλεί τους χορευταράδες θαμώνες του κέντρου της πόλης να τους συντροφεύσουν σε δύο ξέφρενα αποκριάτικα πάρτυ με ζωντανή μουσική!
Διεύθυνση: Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα | Τηλ.: 2103234760

3. Αποκριάτικο mash-up γλέντι στο BIOS.TESLA | 11/3
apokriatiko mash up glenti bios

Την τελευταία Παρασκευή της αποκριάς διασκεδάζουμε απενοχοποιημένα. Το Bios Tesla μας επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις. 
Έξαλλα outfits, θεματικές βραδιές, κιτς χοροεσπερίδες, μουσικοί πειραματισμοί, μάσκες και κομφετί είναι μερικά απ’ όσα μας περιμένουν. Στα ντεκς του Bios.Tesla διαλέγουν τη μουσική 6 κορίτσια και σε περιμένουν για ένα αξέχαστο Mash- up γλέντι!! Είσοδος ελεύθερη.
Διεύθυνση: Πειραιώς 84, Αθήνα | Τηλ.: 2103425335

4. Zoombie Thriller Party στο 7TIMES | 12/3
zoombie walk athens

Tα ζόμπι βγαίνουν και φέτος στους δρόμους της Αθήνας, για την καθιερωμένη πλέον βόλτα τους στο κέντρο και έχοντας ως προορισμό το μεγάλο spooky πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Ψυρρή. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 12 Μαρτίου, όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να λάβετε μέρος (δωρεάν) στον πιο “τερατώδη” περίπατο, το γνωστό πλέον και στη χώρα μας Zombie Walk, που θα ξεκινήσει από το σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, στις 18.00 το απόγευμα και να “συρθείτε” στην Ερμού και το Μοναστηράκι με τελικό προορισμό το 7times All Day Bar, όπου για τέταρτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο αποκριάτικο πάρτι της πόλης, το Zombie Thriller Party. Απαραίτητη προϋπόθεση, η μεταμόρφωσή σας σε ζόμπι και ό,τι πιο τρομακτικό.
Διεύθυνση: Μιαούλη 13, Αθήνα | Τηλ.: 2155159771

5. Απόκριες στο Half Note | 11-14/3
dzambo agusev apokries half note

Απόκριες στο Half Note με την εκρηκτική Dzambo Agusevi Orchestra! O “βασιλιάς της τρομπέτας” Dzambo Agusev και η περίφημη του ορχήστρα του έρχονται για τέσσερις μοναδικές βραδιές. Κάθε τους εμφάνιση κι ένα ξέφρενο party με ήχους χάλκινων πνευστών, “καυτούς” τσιγγάνικους ρυθμούς, μεθυστικές μελωδίες των Βαλκανίων και έντονες swing και jazz επιρροές!
Διεύθυνση: Τριβωνιανού 17, Μετς | Τηλ.: 2109213310

6. Gazarte Carnival Party | 12-13/3
carnival party gazarte fb

Τα καθιερωμένα μασκέ party του GAZARTE είναι και πάλι εδώ. Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος χώρος της πόλης μας υποδέχεται για να περάσουμε δύο ξέφρενες νύχτες μέχρι το πρωί. Ντυθείτε τον αγαπημένο σας ήρωα ταινίας, σειράς ή τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη, κάντε το GAZARTE τη δική σας “σκηνή” και κερδίστε τις εντυπώσεις! Το Σάββατο 12 Μαρτίου αφήνουμε το ρυθμό να μας παρασύρει με τους “The Speakeasies Swing Band” στο Theater Stage και τον George Zervos παρέα με γνωστούς DJ’s στο Roof Stage. Την Κυριακή 13 Μαρτίου χορεύουμε μέχρι τελικής πτώσης με τους “Gadjo Dilo” στο Theater Stage και τους “The Wedding Singers’ και DJ’s στο Roof Stage. Μουσικές από όλες τις δεκαετίες, ήχοι swing, rock’n’roll, ’80s και ’90s dance επιτυχίες δημιουργούν το ιδανικό soundtrack για το μεγαλύτερο μασκέ party της χρονιάς!
Διεύθυνση: Βουτάδων 32-34, Αθήνα | Τηλ.: 2103460347

7. Απόκριες στο Faust “Η Αδάμ & ο Εύας” | 13/3
apokries faust

Λίγο πριν τη μεγάλη νηστεία ντυνόμαστε μασκέ και φοράμε όσα λιγότερα μπορούμε! Ντυθείτε αποκριάτικα ή γδυθείτε αποκριάτικα λοιπόν στο πιο open-minded μασκέ πάρτυ που γίνεται φέτος στο Faust, σε ρυθμούς γνήσιου καρναβαλιού. Και…προσοχή στις αρρυθμίες σας!
Διεύθυνση: Καλαμιώτου 11, Μοναστηράκι | Τηλ.: 2103234095

8. Αποκριάτικο In the Heat of the Night στο Texas Rock Club | 13/3 texas rock maske party 

H βραδιά όπου ο απανταχού γλεντζές περιμένει όλη την χρονιά καταφτάνει! Το Texas Rock Club – every Friday ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή της αποκριάς στις 13 Μαρτίου και φιλοξενεί το μακροβιότερο και πιο επιτυχημένο Pop/Disco/Rock Party του χώρου, το IN THE HEAT OF THE NIGHT! Mε τέσσερα χρόνια στην πλάτη του, με χιλιάδες συμμετοχές από τον κόσμο που αγκάλιασε το πάρτι από την πρώτη στιγμή, η must επιλογή για το Κυριακάτικο πανηγύρι της Αποκριάς, είναι το Γκάζι και το Αποκριάτικο In the Heat of the Night. Με απαράμιλλη διάθεση από όλους και με τα Dexx στο αρχικό τους Line up για μία ακόμη φορά (Desmond Kind, Tasos Kardaras, Giannis Paladinos), η μουσικές επιλογές θα μας γυρίσουν σε περασμένες δεκαετίες και θα ξεφαντώσουμε μέχρι πρωίας.
Διεύθυνση: Ιάκχου 19, Γκάζι | Τηλ.: 6985964483

9. Μασκέ παρτυ στο six dogs | 13/3
maske party six dogs

Το six d.o.g.s γιορτάζει τις Απόκριες όπως τους αρμόζουν: με ένα μεγάλο καρναβαλικό πάρτυ με ελεύθερη είσοδο και ελεύθερο θέμα. To party ξεκινά απο νωρίς, ενώ στο booth θα βρεθούν μερικοί από τους αγαπημένους μας Djs, με επιλογές από disco μέχρι techno και πολλές ενδιάμεσες στάσεις. Στόχος μας ένα πάρτυ μασκέ όπως παλιά, με homemade αίσθηση, ακομπλεξάριστους μασκαράδες και διονυσιακό κέφι. Κι αν το πνεύμα της γιορτής δεν είναι αρκετό για να σας συνεπάρει, θυμηθείτε οτι μυστικοί six d.o.g.s πράκτορες θα βρίσκονται ανάμεσα στο πλήθος, βραβεύοντας τις καλύτερες, τις πιο ευφάνταστες εμφανίσεις με free drink coupons.
Διεύθυνση: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι | Τηλ.: 2103210510


Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b