MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

15 απαράδεκτες εμφανίσεις που “σκόνταψαν” στο κόκκινο χαλί

Τα βραβεία Όσκαρ συμπληρώνουν φέτος 88 χρόνια και θα διεξαχθούν στις 28 Φεβρουαρίου. Στα πλαίσια αυτής της λαμπερής εκδήλωσης πάντα υπάρχουν και στιλιστικές αποτυχίες που μας κάνουν να τις σχολιάζουμε για μέρες ή και για χρόνια! Δυστυχώς για τις μεγάλες σταρ τα στιλιστικά ατοπήματα καταγράφονται και ανασύρονται εύκολα κάθε φορά που έρχεται η ώρα του κόκκινου χαλιού. Απολαύστε ένα top-15 με τις πιο κακόγουστες εμφανίσεις στις τελετές των Όσκαρ.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

cher 
1. Cher, 1986
Μπορούμε να φανταστούμε τα επικά σχόλια που είχαν γίνει, για το ποιος θα καθόταν πίσω από τη Cher, καθώς δεν θα είχε κανένα οπτικό πεδίο για την τελετή, αφού τον έκρυβe το τεράστιο “Beefeater” χτένισμα της. 

Geena
2. Geena Davis, 1992
Όταν αυτοί οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι δεν πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας εκείνη την ημέρα, τότε θα πάνε σωστά σε μια τελετή απονομής των βραβείων. 

susan sarandon 
3. Susan Sarandon, 1996
Όταν το φόρεμά σας είναι η ίδια ακριβώς απόχρωση με τα μαλλιά σας, μας έρχεται το “Σοκολατί Αμυγδαλωτό” από το χρωματολόγιο της L’Oreal – να ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να απολύσετε τον στυλίστα σας!  

celine dion 
4. Celine Dion, 1999

Χρειάζεται πραγματικά να γράψουμε κάτι γι ‘αυτό; Κανείς δεν χρειάζεται γυαλιά για να δεί τι λάθος έχει κάνει με αυτή την εμφάνιση…

thora birch

5. Thora Birch, 2000
Αυτό είναι πιθανώς η χειρότερη εμφάνιση μέχρι τώρα! Μια φούστα από τις κουρτίνες της μαμάς της Thora και ένα κακό-κοντό σακάκι. Πάρτε το μακριά! Προσβάλλει τα μάτια μας!

cher2
6. Cher, 2000
Ξανά η Cher, φαίνεται δεν έμαθε από τα λάθη της! Μόνο ένα παιδί θα μπορούσε να έχει κολλήσει σε αρκετά τόσες πολλές πούλιες και κομμάτια με glitter, μόνο η Cher θα μπορούσε να σκεφτεί ότι είναι συνετό να φορέσει ένα τζιν μπουφάν πάνω από το τοπ. 

bjork oscar
7. Bjork, 2001
Θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο αξέχαστα φορέματα-όσκαρ όλων των εποχών. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, όταν είδε τη Bjork να περπατάει στο κόκκινο χαλί με αυτό το ξεκαρδιστικό φόρεμα-κύκνος στα βραβεία Oscar για το 2001. 

pamela oscar
8. Pamela Anderson, 2001 
Ποτέ μην αφήσετε να ειπωθεί ότι Pammy δεν είναι σύμφωνη με το στερεότυπο της! 

Gwyneth
9. Gwyneth Paltrow, 2002
Αναμφισβήτητα ως μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Το απαίσιο gothic φόρεμα σε συνδυασμό με τα μισό-πλεγμένα μαλλιά, πολύ βαρύ μακιγιάζ των ματιών και την άχαρη φούστα την συγκαταλέγει στα πιο καταστροφικά styling των Oscar. Βέβαια, το πιο παραβατικό στοιχείο είναι σαφώς το πάνω μέρος, όπου η Gwynnie “απερίσκεπτα” επέλεξε να μη φορέσει σουτιέν.

eve
10. Eve, 2003
Μήπως η Εύα νομίζε ότι επρόκειτο να ανταγωνιστεί στην πισίνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Αυτό το μισό κομμάτι υφάσματος που έμοιαζε με μαγιώ με ουρά, ήταν σίγουρα αποτυχία. (2003)

AnneHatha
11. Anne Hathaway, 2004
Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Anne Hathaway πολύ καλοντυμένη. Συνήθως βγάζει προς τα έξω ένα σοφιστικέ και άνετο look, όχι όμως εδώ: το εμπριμέ σχέδιο με τα λουλούδια, σε πορτοκαλί φόντο και σατέν λάμψη, οδηγούν στην απαράμιλλη φρικαλεότητα του.

scarlett
12. Scarlett Johnsson, 2004 
Την ίδια χρονιά που η ταινία “Lost in Translation” ήταν υποψήφια για τα βραβεία, το κίνητρο για την εμφάμιση της Scarlett ήταν πολύ μεγάλο κι όμως απέτυχε παταγωδώς. Μόνο αναγούλα μπορούν να σου φέρουν όλα αυτά τα χρώματα μαζί!

faye
13. Faye Dunaway, 2007
Εμφανώς, λανθασμένα αποφάσισε η Faye Dunaway να σκορπίσει μια αίσθηση του χιούμορ, εμφανίζοντας ως “Jack-in-the-box”.

whoopi
14. Whoopi Goldberg, 2009
Η Whoopi αγόρασε ένα φόρεμα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μια σκηνή για κυνηγετική εκδρομή στην Αφρική (Safari)!

Nancy
15. Nancy O’Dell, 2012
Υποθέτουμε ότι με την επιλογή μιας κίτρινης τουαλέτας, η Νάνσυ O’Dell ήλπιζε να είναι το κέντρο της προσοχής, τουλάχιστον τα κατάφερε!

…And the Worst Oscar Dress… goes to… Pamela Anderson! 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b