MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τί λέει η Angelina Jolie για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι!

Η σταρ του Hollywood Angelina Jolie η οποία είναι γνωστή και για τη σημαντική ακτιβιστική της δράση υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων- σε πρόσφατη δήλωσή της μίλησε για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

author-image Πένυ Νικολάου

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι οικογένειες στο Παρίσι και στην αντιμετώπιση του προβλήματος της τρομοκρατίας.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: ” Νιώθω άσχημα για τις οικογένειες των αθώων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις στο Παρίσι και για τους επιζώντες στους οποίους μένουν οι πληγές και οι αναμνήσεις εκείνης της φοβερής νύχτας. 

Είναι πολύ σημαντικό να απαντήσουμε στην τρομοκρατία με τέτοιο τρόπο που να δίνεται έμφαση στην ενότητα και τη δύναμη των αξιών μας, ώστε οι τρομοκράτες να μην είναι σε θέση να μας διασπάσουν. Έτσι έχουμε δει να ενεργούν και οι Γάλλοι κάτι που είναι πολύ συγκινητικό.

Η σύγκρουση στη Συρία έχει δώσει το πάτημα στην τρομοκρατία να ευδοκιμήσει. Οπότε ελπίζω ότι θα είμαστε τόσο αποφασισμένοι να σταματίσουμε τη σύγκρουση όσο αποφασισμένοι είμαστε να αντιμετωπίσουμε την ίδια την τρομοκρατία και πως θα συνειδητοποιήσουμε το νέο επείγοντα χαρακτήρα των διαπραγματεύσεων σχετικά με τη Συρία.”

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b