MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι μας επιφυλάσσει η Disney έως το 2019;

Ανακαλύψαμε όσα θα δείτε στους κινηματογράφους από την Disney από τώρα έως το 2019 και σας τα παρουσιάζουμε!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες κινουμένων σχεδίων, επιστημονικής φαντασίας με υπερήρωες και πολλαπλά ταξίδια σε έρημους πλανήτες σε έναν διαφορετικό γαλαξία.

Μεταξύ των πρόσφατων ανακοινώσεων, ξεχωρίζουμε την πολυαναμενόμενη ταινία “Incredibles2“, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου, 2019. Επίσης, το “Cars3” προγραμματίζεται για τον Ιούνιο του 2017, ενώ το “Toy Story 4” που είχε προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2017, μεταφέρεται για τον Ιούνιο του 2018.

Επιπλέον, η Disney ανακοίνωσε τέσσερις ταινίες βασισμένες σε παραμύθια (χωρίς τίτλο ακόμη), για 22 Δεκεμβρίου 2017, 2 Νοεμβρίου 2018, 29 Μαρτίου 2019, και 8 Νοεμβρίου 2019.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

“The Good Dinosaur” 
good dinosaur disney
Σε ένα εναλλακτικό κόσμο, οι δεινόσαυροι δεν εξαφανίστηκαν. Ο Arlo, ένας δεινόσαυρος που έχασε τον πατέρα του όταν ήταν νέος σε ένα τραγικό ατύχημα, χάνεται και γίνεται φίλος με ένα αγόρι των σπηλαίων.
Πότε; από 25 Νοεμβρίου 2015

“Star Wars: The Force Awakens” 
star wars disney 
“The Force Awakens” παίρνει τη θέση του “Return of the Jedi.” Αυτή τη φορά, οι δυνάμεις του καλού πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα νέο αχρείο χαρακτήρα, τον Kylo ren (Adam Driver).
Πότε; Από 18 Δεκεμβρίου 2015

“The Finest Hours”
finest hours disney 
«The Finest Hours», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Chris Pine, διαδραματίζεται το 1952 και βασίζεται στην αληθινή ιστορία μιας τολμηρής διάσωσης στα ανοικτά των ακτών του Cape Cod μετά την καταστροφή των δύο πετρελαιοφόρων. Η αποστολή λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις διαβόητες χιονοθύελλες της Νέας Αγγλίας. Πρωταγωνιστούν επίσης ο Eric Bana και η Κέισι Άφλεκ.
Πότε; από 29 Ιανουαρίου 2016

“Zootopia”
zootopia disney
Μία αρσενική αλεπού (Jason Bateman), που μπλέκεται σε ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει. Ένας λαγός, που είναι ο τοπ αστυνομικός της πόλης, προσπαθεί να εξιχνιάσει το έγκλημα, όμως βρίσκεται επίσης μπλεγμένος στην υπόθεση. Έτσι θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους παρά τις φυσικές διαφορές τους.
Πότε; 4 Μαρτίου 2016  

“Captain America: Civil War”
captain america disney
Ένα σοβαρό περιστατικό οδηγεί τους Avangers σε ένα τεράστιο ρήγμα, για το πως θα διαχειριστούν τις καταστάσεις, που κιλμακώνεται σε μία ισχυρή διαμάχη ανάμεσα στον Iron Man και τον Captain America.
Πότε; 6 Μαΐου 2016     

“Alice Through The Looking Glass”
alice through looking glass disney 
Οι φανς του D23 πήραν μια πρώτη γεύση για την ταινία, η οποία είναι η συνέχεια της κλασικής ιστορίας του Tim Burton (2010).
Πότε; 27 Μαΐου 2016

“Jungle Book”
jungle book disney 
Πρόκειται για μία ταινία δράσης που θα ακολουθήσει τις περιπέτειες του Μόγλι, ενός νεαρού αγοριού που μεγάλωσε στην ζούγκλα, με πρωταγωνιστές τους Ben Kingsley, Lupita Nyong’o, Bill Murray, Scarlett Johansson, και Christopher Walken.
Πότε; 15 Απριλίου 2016 

“Finding Dory”
finding dory disney 
Στην υποβρύχια περιπέτεια, η Dory (Ellen DeGeneres) συναντάει ξανά το Nemo και το Marlin (Αλμπερτ Μπρουκς). Αυτή τη φορά, η Dory παίρνει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ξεκινούν μια αναζήτηση για το παρελθόν της.
Πότε; 17 Ιουνίου 2016 

“The BFG”
bfg disney 
Ένα κορίτσι που ονομάζεται Sophie συναντά το Big Friendly Giant ο οποίος, παρά την “φοβιστική” του εμφάνισή, αποδεικνύεται ότι είναι μια καλοκάγαθη ψυχή και ξεχωρίζει από τους άλλους γίγαντες, γιατί σε αντίθεση με τους συνομηλίκους του, αρνείται να φάει αγόρια και κορίτσια. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει ως γίγαντας ο Bill Hader μαζί με την νεαρή ηθοποιό Ruby Barnhill ως Sophie.
Πότε; 1 Ιουλίου 2016    

“Pete’s Dragon”
petes dragon disney 
Πρόκειται για το remake της πρωτότυπης ταινίας του 1977, στην οποία ένα νεαρό ορφανό ζητάει την βοήθεια ενός γιγάντιου δράκου. Πρωταγωνιστούν Wes Bentley, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, και Karl Urban.
Πότε; 12 Αυγούστου 2016  

“Doctor Strange”
doctor strange disney

Μετά την αποτυχημένη καριέρα του “Doctor Strange” (Benedict Cumberbatch), του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσει, όταν ένας μάγος τον παίρνει υπό την προστασία του και τον εκπαιδεύει να υπερασπίζεται τον κόσμο ενάντια του κακού.
Πότε; 26 Οκτωβρίου 2016   

“Moana”
moana disney 
Η ταινία επικεντρώνεται γύρω από μία έφηβη η οποία εμπλέκεται σε μία περιπέτεια για να βρει ένα μυθικό νησί στο Νότιο Ειρηνικό, με την βοήθεια του ημίθεου ήρωά της Maui (Johnson).
Πότε; 23 Νοεμβρίου 2016 

“Rogue One: A Star Wars Story”
star wars disney 
Η ιστορία διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του “A New Hope”, όπου μια ομάδα ανταρτών προσπαθεί να κλέψει τα σχέδια για το Death Star, σε σκηνοθεσία Gareth Edwards («Γκοτζίλα»).
Πότε; 16 Δεκεμβρίου 2016

“Beauty and the Beast”  
beauty and the beast disney 
To 2017 η Disney θα μας παρουσιάσει μία προσαρμογή του κλασικού παραμυθιού “Πεντάμορφη και το Τέρας”, στην οποία θα πρωταγωνιστούν η Emma Watson και ο Dan Stevens.
Πότε; 17 Μαρτίου 2017

“Guardians of the Galaxy Vol. 2” 
guardians of the galaxy2 disney 
Λεπτομέρειες για την ταινία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Το βασικό καστ αναμέμενεται να επιστρέψει, συμπεριλαμβανομένου Κρις Πρατ. Πότε; 5 Μαΐου 2017   

“Star Wars: Episode VIII”
star wars episode vill disney 
H Disney ανακοίνωσε το 8ο επεισόδιο του “Star Wars”, χωρίς τίτλο ακόμη, το οποίο θα σκηνοθετηθεί από τον Rian Johnson.
Πότε; 26 Μαΐου 2017

“Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”
pirates of the caribbean disney 
Το 5ο sequel της ταινίας “Οι Πειρατές της Καραϊβικής”, συνεχίζει με τον Τζακ Σπάροου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα τρομακτικό πλοίο-φάντασμα με επικεφαλή τον παλιό του εχθρό, Salazar (Javier Bardem). Μάλιστα λέγεται ότι, ο Ορλάντο Μπλουμ σχεδιάζει να επιστρέψει σε αυτή την ταινία.
Πότε; 7 Ιουλίου 2017

“Coco”
coco disney 
Πρόκειται για ένα 12χρονο αγόρι από το Μεξικό, που ανακαλύπτει ένα παλιό οικογενειακό μυστήριο συνυφασμένο με το “El Dia de los Muertos” (Day of the Dead).
Πότε; 22 Νοεμβρίου 2017   

“Toy Story 4” 
toy story4 disney 
Ο Συν-σκηνοθέτης Τζον Λάσετερ αποκάλυψε ότι στο “Toy Story 4” θα δούμε μια ιστορία αγάπης μεταξύ του Woody και του Bo Peep.
Πότε; Ιούνιος 2018

“The Incredibles 2”
the incredibles2 disney upcoming 
Δεν υπάρχουν ακόμη πολλές πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία “The Incredibles 2”, μιας οικογένειας υπερηρώων που μπλέκεται πάντα σε περιπέτειες!
Πότε; 21 Ιουνίου 2019


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b