MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Πρίγκιπας και Φτωχός στο Αβάκιο-Παιδικό Στέκι

Ο «Πρίγκιπας και Φτωχός» της Κέλλυ Σταμουλάκη ξεκινά από 18 Οκτωβρίου στην ανακαινισμένη θεατρική σκηνή του «Αβάκιο-Παιδικό Στέκι».

Monopoli Team

Δυο παιδιά που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αποφασίζουν να ζήσουν το ένα τη ζωή του άλλου. Το ένα αγόρι είναι ο πρίγκιπας Εδουάρδος, ο διάδοχος του θρόνου και το άλλο ο Τομ, ένας φτωχός ζητιάνος. Παιχνίδια της ζωής συνωμοτούν και τότε θα ξεκινήσει μια σειρά από απίστευτα μπερδέματα και συναρπαστικές περιπέτειες γεμάτες αγωνία που θα μας οδηγήσουν στην αναζήτηση της δικαιοσύνης.
1prigipas k ftoxos1
Συνοδοιπόρος της δημιουργού για ακόμα μία φορά είναι ο  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, στο κεντρικό ρόλο της Μούσας εναλλάσσονται οι ερμηνεύτριες Μελίνα Κανά και Κωνσταντίνα, οι οποίες θα μας συντροφεύουν σε όλη τη διάρκεια του παραμυθιού, μαζί με τον Τάσο Χαλκιά και τους Ορέστη Τρίκα, Δημήτρη Σταματελόπουλο, Νίκη Γρανά και ένα δεκαπενταμελή θίασο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κέλλυ Σταμουλάκη
Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη

Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Κοστούμια: Δέσποινα Κολοκοτσά
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Φωτισμοί: Βασίλης Πουφτής
Χορογραφία: Τζένη Τοψίδου

Παίζουν: Μελίνα Κανά / Κωνσταντίνα, Τάσος Χαλκιάς, Ορέστης Τρίκας, Δημήτρης Σταματελόπουλος, Νίκη Γρανά, Λευτέρης Τσάτσης, Παύλος Εμμανουηλίδης, Πάνος Τοψίδης, Ελένη Καρβέλη, Αγγελική Παρδαλίδου, Νίκος Παρασκευόπουλος, Δάφνη Καφετζή, Έλενα Παπαδημητρίου, Γιώργος Σαμαράς

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 10 €
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b