MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Playground… Ανοιχτές Πληγές στο θέατρο Ιλίσια- Βολονάκης

Το έργο του πολυβραβευμένου Αμερικανού συγγραφέα Ρατζίβ Τζόζεφ, «Playground… Ανοιχτές Πληγές», ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην ανανεωμένη σκηνή του «Ιλίσια Βολάνακης», από τις 7 Νοεμβρίου, εγκαινιάζοντας μάλιστα τις μεταμεσονύκτιες παραστάσεις του θεάτρου.

Monopoli Team

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την Κάιλιν και τον Νταγκ, οι οποίοι συναντιούνται πρώτη φορά σε ηλικία οκτώ ετών στο αναρρωτήριο του δημοτικού σχολείου όπου φοιτούν, καθώς η Κάιλιν έχει κάποιο πρόβλημα με το στομάχι της και ο Νταγκ έχει πέσει με το ποδήλατό του. Οι δυο τους τα επόμενα 30 χρόνια θα ζήσουν μια μοναδική ερωτική ιστορία, ευαίσθητη και συνάμα σκληρή. 

1PLAYGROUND 1

Θα κάνουν τα πάντα για να αυτοκαταστραφούν και να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλον, μόνο και μόνο για να καταφέρουν την επόμενη στιγμή να βρεθούν ο ένας πλάι στον άλλον.Μια ιστορία για ανθρώπους που δεν μπορούν να δεχτούν ότι είναι πλασμένοι για να είναι μαζί, κι όμως ξέρουν ότι αν χωρίσουν, θα πεθάνουν. Μια κούρσα μέσα στο χρόνο, ένα παιχνίδι ανάμεσα στο παρόν, το παρελθόν και το μέλλον μια συναρπαστική και καθηλωτική περιπέτεια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ρατζίβ Τζόζεφ
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος

Σκηνικά: Κατερίνα Αϊναροζίδου
Κοστούμια: Δομινίκη Βασιαγιώργη
Μουσική: Χρύσα Τσαλταμπάση, Έκτορας Τσολάκης

Παίζουν: Χρήστος Σπανός, Αγοραστή Αρβανίτη

Τιμές Εισιτηρίων: 12€ & 8€
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b