MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Paris! The Show στο Θέατρο Badminton

Το Θέατρο Badminton παρουσιάζει στις 28 και 29 Νοεμβρίου το “Paris! The Show”, ένα νέο θέαμα με ένα μουσικό ρεπερτόριο μοναδικό στον κόσμο, σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Gil Marsalla.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Παρίσι! Ένα σόου αφιερωμένο στα σημαντικότερα Γαλλικά τραγούδια από τα μεταπολεμικά χρόνια, αυτά τα τραγούδια που δίνουν την γοητεία και την φήμη του ΠΑΡΙΣΙΟΥ σε όλο τον κόσμο. Ένα εξαιρετικό καστ και μια πρωτότυπη σκηνογραφία μας μεταφέρουν από την Μονμάρτη έως τη σκηνή των μεγάλων παριζιάνικων καμπαρέ της εποχής, με ένα ρεπερτόριο από σπουδαία επιτυχίες των EDITH PIAF, MAURICE CHEVALIER, YVES MONTAND, CHARLES AZNAVOUR, JACQUES BREL, LUCIENNE BOYER, CHARLES TRENET, JOSEPHINE BAKER, κ.α. Μετά την πρεμιέρα στη Νίκαια, η παράσταση παρουσιάστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ του Μεξικό. στην WOMEX στην Ισπανία, στην Νέα Υόρκη και τώρα ξεκίνησε την μεγάλη της περιοδεία σε σημαντικά θέατρα της Ευρώπης.

paris the show theater badminton2

Η ιστορία
Παρίσι λίγο μετά τον πόλεμο. Η Francoise, μια νεαρή κοπέλα που ονειρεύεται να γίνει μια διάσημη αρτίστα στο ΠΑΡΙΣΙ, φτάνει στη Μονμάρτη. Σε ένα μικρό σοκάκι, θα διασταυρωθεί με την EDITH PIAF, που θα γίνει η καλύτερή της φίλη, η έμπιστή της, η αδελφή ψυχή της.
Η Françoise θα βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Jules, ενός απένταρου τραγουδιστή που ζει στο Pigalle του Παρισιού. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένα δυνατό ειδύλλιο σε μια πόλη όπου η αγάπη θριαμβεύει πάντα!
Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά οι μεγαλύτερες επιτυχίες από το μεταπολεμικό γαλλικό ρεπερτόριο που έγιναν διάσημες σε όλο τον κόσμο: LA BOHEME, NE ME QUITTE PAS, SOUS LE CIEL DE PARIS, LA FOULE, LES FEUILLES MORTES, PADAM PADAM, FORMIDABLE, A BICYCLETTE, QU’EST-CE QU’ON ATTEND POUR ETRE HEUREUX, NON JE NE REGRETTE RIEN, HYMNE A L’AMOUR κ.α.

paris the show theater badminton3

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Gil Marsalla
Σκηνοθεσία: Gil Marsalla


Παίζουν: Anne Carrere, Stéphanie Impoco, Jules Grison, Karine Soucheire, JEFF Dubourg Μουσικοί: Arnaud Fuste - Lambezat, Philippe Villa, Guy Giuliano, Laurent Sarrien, Fabrice Bistoni

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b