Relic/Απολίθωμα του Ευριπίδη Λασκαρίδη στο Θέατρο Πειραιώς 260
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ Ομάδα Ώσμωσις παρουσιάζει το έργο “Relic/Απολίθωμα” σε σκηνοθεσία Ευριπίδη Λασκαρίδη, στις 15 και 16 Ιουλίου στο Θέατρο Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ Ευριπίδης Λασκαρίδης σχεδιάζει μια μαγική όσο και παράδοξη παράσταση εμβαθύνοντας με νέα ένταση στην μεταμόρφωση και την γελοιότητα, εκεί όπου το παιχνίδι και η έρευνα, το εξαντλητικό νόημα και η ανοησία ενισχύουν το ένα το άλλο. Η λατινική ρίζα της λέξης Relic (Relinque) παραπέμπει σε αυτό που απομένει: πρόσωπα, γλώσσες, ιστορίες. Το έργο ξεδιπλώνεται σαν ένα ταξίδι μεταμορφώσεων και η ιστορία του είναι τόσο η ιστορία ενός προσώπου όσο κι ενός τόπου. Το χιούμορ εναλλάσσεται με την ανησυχία και το παράδοξο με το οικείο. Σε αυτό τον κόσμο, το απόκοσμο φαντάζει αφοπλιστικά ανθρώπινο.
Το RELIC διακρίθηκε στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα Aerowaves και μέχρι το καλοκαίρι θα έχει παρουσιαστεί στη Βαρκελώνη, την Βιέννη και την Πράγα.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
