MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πόσο κοστίζει η βουτιά στις καλύτερες παραλίες της Αττικής;

Ελάτε μαζί μας για μια “βουτιά”, στις δέκα καλύτερες παραλίες της Αττικής και μάθετε πόσο πρέπει να πληρώσετε και τι προσφέρεται στην κάθε μία για να διαλέξετε την ιδανικότερη για εσάς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Yabanaki, Βάρκιζα

yabanaki 

Εγκατεστημένο στην πανέμορφη, κεντρική πλαζ της Βάρκιζας, το Yabanaki με νέες δραστηριότητες και νέα hot spots για όλες τις ηλικίες, σας περιμένει για πρωϊνές καλοκαιρινές βόλτες με τους φίλους σας, για οικογενειακές εξορμήσεις αλλά και ρομαντικές βραδιές. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση είτε μέσω της Παραλιακής, είτε μέσω της Αττικής Οδού.

Ωράριο: 08.00 – 19.00

Τιμές: από Δευτέρα έως Παρασκευή το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 5€, για φοιτητές ή υπερήλικες 3,50€, για παιδιά έως 6 ετών δωρεάν, όπως επίσης και το Parking είναι δωρεάν. Το Σαββατοκύριακο και τις Αργίες οι τιμές κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα εκτός από το κανονικό εισιτήριο που κοστίζει 6€. Οι ξαπλώστρες τις καθημερινές δεν χρεώνονται ενώ τα Σαββατοκύριακα ανέρχονται στα 10€.

Αστέρας Γλυφάδας

asteras glufadas

Η μεγάλη και καθαρή ακτή ανοίγεται μπροστά σας με ξαπλώστρες και ομπρέλες, παιδικές χαρές για τα παιδιά εντός και εκτός της θάλασσας, γήπεδα beach volley και γήπεδα beach soccer. Επίσης διατίθενται θυρίδες αποθήκευσης και αποδυτήρια. Από τις 09.00 το πρωί λειτουργούν τρία κεντρικά μπαρ στην παραλία, ένα εκ των οποίων είναι το γνωστό “Ακάνθους”. Η τοποθεσία είναι ιδανική για οικογένειες, δεδομένου ότι προσφέρει μια ποικιλία από δραστηριότητες για παιδιά όλων των ηλικιών και παρέχει επίσης υπηρεσίες φύλαξης παιδιών κατόπιν αιτήματος.

Ωράριο: 08.30 – 20.00
Τιμές: Η είσοδος είναι 6€ για ενήλικες και 3€ για παιδιά τις καθημερινές, ενώ τα Σαββατοκύριακα οι τιμές είναι 8€ και 4€ αντίστοιχα. Οι τιμές για τους Δημότες και για τα παιδιά 4-12 ετών

Καράβι, Σχοινιάς

karavi sxoinias

Το Καράβι του Σχοινιά είναι από τις μεγαλύτερες παραλίες της Αττικής, 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ 1.500 θέσεων με σκίαση. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται εστιατόριο και beach bar, καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις με σχολή windsurfing και γήπεδα beach volley για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Η παραλία έχει καθαρά νερά καθώς είναι βραβευμένη με “Γαλάζια Σημαία” επί οκτώ συνεχόμενες χρονιές και είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες.
 
Ωράριο: 09.00 – 21.00
Τιμές: Η είσοδος είναι δωρεάν 

Αστέρας Βουλιαγμένης

asteras bouliagmenis

H πλαζ του Αστέρα, αποτελεί την προέκταση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος “Astir Palace” και παρέχει σε επισκέπτες και πελάτες πλήθος δραστηριοτήτων για ένα δροσερό μπάνιο με υψηλές προδιαγραφές. Από φαγητό και ποτό μέχρι θαλάσσια σπορ και παιχνίδια στην άμμο που πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο και μάλιστα για λόγους ασφαλείας και διατήρησης του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, στην Astir Beach ισχύει όριο χωρητικότητας που ορίζεται στα 1.000 άτομα.

Ωράριο: 8.00 – 21.00  (έως 15/9) 
Τιμές:
Τις καθημερινές η είσοδος για τους ενήλικες είναι στα 13€ και για τα παιδιά (από 5 έως 12 ετών) 7€, ενώ το Σαββατοκύριακο και Αργίες για τους ενήλικες η είσοδος κοστίζει 23€ και για τα παιδιά 12€.

Αυλάκι, Πόρτο Ράφτι

avlaki

Η “γαλάζια σημαία” κυματίζει για μια ακόμη χρονιά στην πλάζ Αυλακίου στο Πόρτο Ράφτη. Η παραλία είναι πλήρως οργανωμένη καθώς διαθέτει, αποδυτήρια, ντουζ ενώ είναι εξοπλισμένη με μεγάλες οικογενειακές ομπρέλες, ξαπλώστρες και καρέκλες σε αριθμό που μπορεί να εξυπηρετήσει πέντε έως έξι χιλιάδες λουόμενους ημερησίως. Επίσης, εντός του χώρου της οργανωμένης ακτής λειτουργεί αναψυκτήριο και περίπτερο με εφημερίδες και περιοδικά. Τέλος όσοι επισκέπτονται την πλάζ μπορούν χωρίς οικονομική επιβάρυνση να χρησιμοποιήσουν τα υπαίθρια πάρκινγκ που βρίσκονται δίπλα στην οργανωμένη ακτή και εκτείνονται σε 25 περίπου στρέμματα.

Ωράριο: 08.00-20.00
Τιμές:
Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, ισχύει γενική είσοδος 5€. Για τους δημότες Μαρκοπούλου, 1€ και για τους μόνιμους κατοίκους του Δήμου Μαρκοπούλου 2€. Για τα παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, ισχύουν οι αντίστοιχες ανωτέρω τιμές, για όλες τις ημέρες της εβδομάδας και τις αργίες. Ελεύθερη είσοδος στα άτομα με ειδικές ανάγκες που διαθέτουν κάρτα, στους αιμοδότες δημότες Μαρκοπούλου και σε άλλες κατηγορίες.

Grand Beach Λαγονήσι

grand beach lagonissi

Η παραλία Grand Beach βρίσκεται μπροστά στο ξενοδοχείο “Grand Resort Lagonissi” και είναι μόλις 50 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Σε ένα μοναδικό παραθαλάσσιο τοπίο, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ για μια αληθινά αξέχαστη εμπειρία με φίλους και οικογένεια. Το “Grand Pier” είναι ένα μοναδικό bar με θέα τη θάλασσα, μοντέρνα μουσική, φρέσκους χυμούς και καλοκαιρινά cocktails πάνω στο νερό! Αξιοσημείωτη είναι η πισίνα πάνω στη θάλασσα, την οποία τα μελή του Club απολαμβάνουν χωρίς χρέωση. Η λιτή υπαίθρια ατμόσφαιρα εστίασης του εστιατορίου “Poseidon” είναι το ιδανικό σημείο για μετά το κολύμπι ή για ηλιοθεραπεία στην αμμώδη παραλία και το μενού το εστιατορίου θα ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Τιμές: Η είσοδος για τους ενήλικες της καθημερινές ανέρχεται στα 8€, ενώ το Σαββατοκύριακο και τις Αργίες αγγίζει τα 17€. Δωρεάν είναι η είσοδος για παιδιά έως 6 ετών όλες τις ημέρες ή για οικογένεις με δύο παιδιά έως 12 ετών Δευτέρα με Παρασκευή. Για το parking των αυτοκινήτων οι τιμές τις καθημερινές είναι στα 6€ και το Σαββατοκύριακο είναι στα 11€, ενώ πιο φθηνά έρχεται στους δικυκλιστές με 3€ το parking τις καθημερινές και 6€ τα Σαββατοκύριακα.

Ακτή Βουλιαγμένης

akti bouliagmenis

Μια από τις αγαπημένες παραλίες των Αθηναίων, στην περιοχή του Δήμου Βουλιαγμένης, είναι η οργανωμένη παραλία Ακτή Βουλιαγμένης. Έχει εξαιρετική αμμουδιά και καταγάλανα νερά και είναι εύκολα προσβάσιμη από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Στους χώρους της, κάθε επισκέπτης, έχει στη διάθεσή του μια σειρά από υπηρεσίες όπως, ξαπλώστρες με ομπρέλες, αποδυτήρια, ντους, ιατρική περίθαλψη, παιδότοπο, μίνι παιδική χαρά, τέσσερα beach bar, εστιατόριο, επτά γήπεδα τένις, ένα γήπεδο μπάσκετ, δύο γήπεδα βόλεϊ, πάρκινγκ, ναυαγοσώστη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, wifi internet, ενώ η πρόσβαση για ΑΜΕΑ είναι πολύ εύκολη.

Τιμές: Η γενική είσοδος κοστίζει 4€ ενώ υπάρχει και το μειωμένο που αφορά στους μαθητές 6-18 ετών, συνοδούς σχολικών εκδρομών, πολύτεκνους, άτομα άνω των 65 ετών, φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους στα 3€. Ελεύθερη είναι η είσοδος για τα παιδιά έως 6 ετών, τα ΑμΕΑ και τους αρχηγούς και οδηγούς των γκρουπ επίσης η χρήση ομπρέλας και ξαπλώστρας είναι δωρεάν.

South Coast, A’ Πλαζ Βούλας

south-coast-3

Το South Coast είναι ένας παραλιακός πολυχώρος 120.000 τ.μ με υψηλά standards υπηρεσιών, διασκέδασης, εστίασης και αισθητικής, προτείνοντας μια νέα αντίληψη για την θαλάσσια ψυχαγωγία! Η μέγιστη δυνατή πολυτέλεια με προσιτές τιμές από νωρίς το πρωί μέχρι αργά την νύχτα και χαλαρό dress code, στο πιο in beach bar της παραλιακής! Beach Parties στην αμμουδιά με τα πιο hot ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, θαλάσσιο πάρκο για τα παιδιά και πολλές άλλες εκπλήξεις θα κάνουν τις βουτιές σας πιο απολαυστικές. 

 
Ωράριο: 09.00 – 24.00
Τιμές: Από Δευτέρα έως Παρασκευή η είσοδος είναι 4€, τα Σαββατοκύριακα 5€ και το μειωμένο εισιτήριο στα 3€, ενώ η τιμή της ξαπλώστρας ανέρχεται στα 2,50€.

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b