MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τριήμερο φιλανθρωπικό yoga Festival στο Ρομαντσο

Το “Yogis & Friends Project – Athens Edition”, σε στενή συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS, διοργανώνει ένα μοναδικό, εορταστικό φεστιβάλ γύρω από τη yoga, τη μουσική και την κοινωνική αλληλεγγύη από 8 εώς 10 Μαΐου.

author-image Ζurab Sam

Το “Yogis & Friends Project” αποτελεί μία καινούρια πρωτοβουλία, η οποία εστιάζει στην κοινωνική πτυχή της yoga με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει το ολοένα και αυξανόμενο κοινό, αλλά και τους φίλους της yoga, γύρω από κοινωφελείς σκοπούς.

WEWEWE
Το τριήμερο θα διεξαχθεί στις ιστορικές εγκαταστάσεις του Ρομάντσο, στο κέντρο της Αθήνας, και θα περιλαμβάνει χαλαρωτικές και δυναμικές τάξεις yoga για μεγάλους και παιδιά από εκλεκτούς δασκάλους, μουσική, κίρταν, ομιλίες και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες. Τάξεις παραδοσιακής hatha yoga, ashtanga, vinyasa flow, jivamukti, thai yoga, anusara, yogaworks και kids yoga θα προσφέρονται από το πρωί ως το βράδυ και για όλα τα επίπεδα!

Το βράδυ της Παρασκευής, τα συγκροτήματα “Batala Atenas” και “Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators” θα δώσουν το στίγμα του τριημέρου με μία κεφάτη, εορταστική συναυλία! Τη βραδιά θα αρχίσουν οι “Batala Atenas”, οι γνωστοί τυμπανιστές που πιθανό να έχετε συναντήσει σε κάποιο δρόμο ή
πλατεία της Αθήνας, οι οποίοι θα ανεβάσουν τα vibes με τους ξεσηκωτικούς και πρωτόγονους ήχους των τύμπανων τους. Στη συνέχεια, οι “Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators” θα μας συνεπάρουν σε ένα μουσικό ταξίδι που θα δονήσει τις ψυχές μας με rock n’ roll, 60’s ballands σε Psych Rock και Garage.

Η είσοδος θα είναι βάσει ελεύθερης συνεισφοράς. Κάθε εθελοντική χρηματική εισφορά – μικρή ή μεγάλη – είναι ευπρόσδεκτη και κάνει διαφορά, καθώς το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου της PRAKSIS η οποία έχει σαν κύριο στόχο το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης στη χώρα μας.
 

Τιμή: Ελεύθερη συνεισφορά

Ημερομινία:
8 εώς 10 Μαΐου

ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα 10552
Πληροφορίες:

Τηλ.: 6950507042, 6937409545, 6973552645
Εmail: [email protected]

Venue: 

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b