MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα

Η μητέρα του σκύλου του Παύλου Μάτεσι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων της ”Μητέρας του σκύλου” του Παύλου Μάτεσι σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη, θα δοθούν 3 επιπλέον παραστάσεις: 20, 21, 22 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ραραού: Η γυναίκα που γνωρίσαμε μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Η Μητέρα του Σκύλου», ανέβηκε φέτος στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου για να μας πει την ιστορία της, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Σταύρου Τσακίρη. Παρουσιάζει τη ζωή της, σκιαγραφώντας τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες μιας Ελλάδας, που προσπαθεί να τα “βολέψει” σε συνθήκες ανέχειας.

Είναι μια γυναίκα που δεν σταματά ποτέ να μάχεται. Ο αγώνας της αδιάκοπος, κι εκείνη αποφασισμένη να επιβιώσει, ακόμη και αν χρειαστεί να βρει καταφύγιο σε μια δική της πραγματικότητα. “Έπρεπε να κολακεύω για να επιζήσω, και επέζησα”.
Ο Σταύρος Τσακίρης μεταφέρει στο θέατρο το σπουδαίο μυθιστόρημα του Παύλου Μάτεσι, ενώ η Δήμητρα Χατούπη “ζωντανεύει” την κεντρική ηρωίδα, πλαισιωμένη από δέκα αξιόλογους ηθοποιούς.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία – Δραματουργική επεξεργασία: Σταύρος Τσακίρης
Σκηνικά – Κοστούμια: Άγγελος Αγγελή
Δραματολόγος: Δήμητρα Πετροπούλου
Κινησιολογία: Γιάννης Αντωνίου
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Έφη Ρευματά

Ερμηνεύουν: Δήμητρα Χατούπη, Νίκος Γιαλελής, Γιάννης Δρίτσας, Χρήστος Ευθυμίου, Ηλίας Ζερβός, Άννα Κολιοφώτη, Στεφανία Κριεζή, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ελίνα Μάλαμα, Τζίνη Παπαδοπούλου, Έφη Ρευματά

Μέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 20/3 και Σάββατο 21/3 στις 21.00, Κυριακή 22/3 στις 19.30
Τιμές Εισιτηρίων: 22€, 18€, 15€ (φοιτητικό), 8€ ΑΜΕΑ, άνω των 65, ομαδικά
Τηλέφωνο: 2104143300

Δημοτικό Θέατρο Πειραία
Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Παύλος Μάτεσις
Σκηνοθεσία: Σταύρος Τσακίρης


Παίζουν: Δήμητρα Χατούπη, Νίκος Γιαλελής, Γιάννης Δρίτσας, Χρήστος Ευθυμίου, Ηλίας Ζερβός, Άννα Κολιοφώτη, Στεφανία Κριεζή, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ελίνα Μάλαμα, Τζίνη Παπαδοπούλου, Έφη Ρευματά

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b