MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένας νεκρός στα πλατό της νέας ταινίας του Scorsese!

Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Ταϊβάν, στα πλατό της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Martin Scorsese. Ένα ταβάνι κατέρρευσε πάνω σε τρεις εργάτες στις κατασκευές, με αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός και τον τραυματισμό των άλλων δύο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το ατύχημα συνέβη στα πλατό της νέας ταινίας του Scorsese “Silence” κατά τη διάρκεια της προ-παραγωγής της ταινίας. Ο νεκρός άντρας  ονομάζεται Chen Yu-lung. Οι δύο τραυματίες έχουν πληγωθεί στα χέρια και στο κεφάλι. 

Ο αμερικανός σκηνοθέτης δήλωσε ότι σοκαρίστηκε και στενοχωρήθηκε πολύ από την τραγική είδηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη γιατί τα σκηνικά της περιοχής θεωρήθηκαν ασταθή και ένας ανεξάρτητος εργολάβος ανέλαβε να τα ενισχύσει, ώστε να είναι ασφαλή. 

Πάντως, το δυστύχημα δεν θα επηρεάσει το πρόγραμμα των γυρισμάτων της ταινίας, που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή. Η ταινία “Silence” αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2016, με πρωταγωνιστές τους Liam Neeson, Andrew Garfield και Adam Driver. Η υπόθεση βασίζεται σε μυθιστόρημα του Shusaku Endo και μιλάει για τις περιπέτειες Πορτογάλων Ιησουιτών, που έκαναν προσηλυτισμό σε απομονωμένες περιοχές της Ιαπωνίας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b