MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Street Food and Tunes – Tennessee στο Collage

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου το deΒόp γιορτάζει 2 μεγάλες επιστροφές: Ο Βασίλης Σπόρος, ο σεφ που μάγεψε με τα πιάτα του στις βραδιές της Νέας Ορλεάνης και του Μπρούκλιν, ξαναμπαίνει στην κουζίνα του χώρου όπου τα Street Food and Tunes έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση, στο Collage.Βραδιά αφιερωμένη στα φαγητά, τα ποτά και τις μουσικές του Αμερικανικού Νότου.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Τενεσί. Η “πολιτεία των εθελοντών” όπως είθισται να λέγεται είναι ο προορισμός κάθε food lover της Αμερικής μιας και συνδυάζει πολλούς γαστρονομικούς πολιτισμούς με τη bbq κουλτούρα και τα φρέσκα λαχανικά. Όσον αφορά στο street food αρκεί απλά να πούμε πως κάπου εκεί γεννήθηκε το όλο food truck trend. 

Τα πιάτα:


– Jack Daniel’s glazed baby back ribs with potato mash: χοιρινά παϊδάκια με σπιτικό γλάσο Jack Daniel’s και φυσικό πουρέ πατάτας, κρεμμυδιού και πράσου (5.50€)
– Rubbed and pulled pork shoulder in a bun with slaw and bbq sauce: χοιρινή σπάλα με κρούστα μπαχαρικών σιγοψημένη σε αφράτο brioche με coleslaw και bbq sauce (5€)
– Chili in a bowl with cornbread and rice: μοσχαρίσιος κιμάς μαγειρεμένος με πιπεριές chili, ντομάτα και κόκκινα φασόλια. Συνοδεύεται με ψωμάκι καλαμποκιού και ρύζι. (4€)
– Spicy n’ creamy corn soup: σούπα βελουτέ από καλαμπόκι, γάλα, κρεμμύδι και τυρί κρέμα (3.50€)

Plus:
Στη μπάρα Tennessee sour (Jack Daniel’s, Amaretto & χυμός λεμονιού) & Lynchburg Lemonade (Jack Daniel’s, Southern Comfort, Triple Sec & Sprite) να φιγουράρουν στις πρώτες επιλογές για συνοδεία του φαγητού μας!


Η παραγωγός του Pepper 96.6 Λιάνα Μαστάθη καταλαμβάνει τα decks για να μας ταξιδέψει στον τόπο που συνέβαλε τα μέγιστα στην country μουσική της Αμερικής και επηρέασε τη blues, rock n’ roll και soul μουσική κουλτούρα παγκοσμίως!

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.debop.gr/events/street-food-and-tunes-tennessee

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου από τις 19.00

Collage loft
Καπνικαρέας 3

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b