MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανασκόπηση του 2014: 13 στιγμιότυπα που θα θυμόμαστε από τη χρονιά που φεύγει…

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το δύσκολο 2014 και πριν υποδεχτούμε όλο χαρά το ολοκαίνουργιο 2015, αποφασίσαμε να κάνουμε τη δική μας -ανάλαφρη- showbiz-ίστικη ανασκόπηση, με τις στιγμές και τα πρόσωπα που κέντρισαν την προσοχή μας, σαρώνοντας τα κοινωνικά δίκτυα. Τάσεις, μόδα, δηλώσεις, βραβεία και φωτογραφήσεις που στιγμάτισαν τη χρονιά που φεύγει, όλα βρίσκονται στη λίστα του monopoli.gr!

Μαλάλα: Ο νεότερος νικητής του Νόμπελ Ειρήνης στην ιστορία της απονομής
author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Selfie
1kamila
Η μόδα των κινητών τελευταίας τεχνολογίς ταίριαξε “γάντι” με τη ματαιόδοξη και φιλάρεσκη ανάγκη του ανθρώπου να απαθανατίζει τον εαυτό του. H μόδα των selfie δεν έχει σταματημό!

Game of Thrones
Ανεβαίνει σε όπερα το Game of Thrones!
Τα κοντέρ της τηλεθέασης έσπασε το Κυριακάτικο φινάλε του Δ Κύκλου της δημοφιλούς σειράς στην Αμερική. Συνολικά, το κοινό που είδε το Game of Thrones στην Αμεριική από την συνδρομητική τηλεόραση έφτασε τους 9,3 εκατ. θεατές. Αυτό γιατί εκτός από την προβολή στις 9:00, που είχε και τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, ακολούθησαν άλλες δύο προβολές του επεισοδίου, που έφεραν άλλους 2,2 εκατ. θεατές.

Γάμος της χρονιάς: George Clooney και Amal Alamuddin

Ο πιο διάσημος εργένης αποκαταστάθηκε! Ο 53χρονος γοητευτικός ηθοποιός παντρεύτηκε τη βρετανίδα δικηγόρο, Αμάλ Αλαμουντίν. Αναμφισβήτητα, ο γάμος της χρονιάς με διαφορά. Σημειώνεται πως η σύζυγος πλέον του ηθοποιού, λίγες ημέρες μετά τον γάμο της ταξίδεψε στην Αθήνα για να προσφέρει νομικές συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τον αγώνα που δίνει για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα από τη Βρετανία.

Αμφίπολη

Μέσα στο 2014 που αποχαιρετούμε, ανακαλύφτηκαν τα πρώτα αρχαιολογικά ευρήματα της Αμφίπολης, που κέντρισαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Η selfie της χρονιάς

Η οσκαρική selfie της Ελεν ΝτεΤζένερις έγινε η φωτογραφία που ξεπέρασε σε retweet τα 2,5 εκατομμύρια.

12 Years a Slave: Ο λόγος της Lupita Nyong’o

To “12 χρόνια σκλάβος” αναδείχθηκε Καλύτερη Ταινία στα φετινά Όσκαρ, ενώ η Λουπίτα Νιόνγκο συγκίνησε τους πάντες με την ομιλία της παραλαμβάνοντας το Οσκαρ Β’΄γυναικείου ρόλου.

Σέξι Πενέλοπε
Πιο σέξι γυναίκα για το 2014 η Πενέλοπε Κρουζ
Τη θέση της πιο σέξι γυναίκα κατέκτησε η Ισπανίδα ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ το 2014, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Esquire.

Lana Del Rey
Lana Del Rey: Εύχομαι να ήμουν ήδη νεκρή- Τι απαντά η κόρη του Kurt Cobain
Η προκλητική δήλωση “Εύχομαι να ήμουν ήδη νεκρή… Ο θάνατος σε νεαρή ηλικία προσφέρει μεγάλη λάμψη” της Lana Del Rey σε συνέντευξη στον Guardian, με αφορμή την κυκλοφορία του καινούριου της δίσκου, φαίνεται πως κατάφερε το σκοπό της. Φυσικά, όλα τα φώτα της δημοσιότητας του 2014 ασχολήθηκαν πολύ περισσότερο από όσο χρειαζόταν με την εν λόγω τραγουδίστρια.

Ice Bucket Challenge

Εκατομμύρια άνθρωποι έριξαν παγωμένο νερό στο κεφάλι τους, για καλό σκοπό!

Malala Yousafzai

Το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης 2014 κέρδισε η 17χρονη έφηβη Μαλάλα από το Πακιστάν, αποτελώντας το νεότερο νικητή του Νόμπελ Ειρήνης στην ιστορία της απονομής.

Rosetta

Ο άνθρωπος κατάφερε να προσγειώσει διαστημικό σκάφος σε κομήτη!

Η γκρινιάρα γάτα

Η γάτα με νανισμό που έκανε την ιδιοκτήτριά της πλούσια. Η διάσημη «Γκρινιάρα γάτα» με κέρδη σχεδόν 100 εκατ. σε δύο χρόνια

Η γυμνή Καρντάσιαν

Από τα ανάλαφρα του 2014, δε θα μπορούσε να λείψει η φωτογράφηση της Κιμ Καρντάσιαν που σάρωσε το ίντερνετ, κυκλοφορώντας εφαρμογή που της χάρισε 200 εκατομμύρια δολάρια.

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b