MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρτι της πόλης!

Διάθεση για χορό, γλέντι και ξενύχτι, είναι όλα όσα χρειάζονται για να αποχαιρετήσετε το δύσκολο χρόνο που φεύγει και να υποδεχτείτε το 2015. Η Αθήνα έχει φροντίσει γι’ αυτό, γιορτάζοντας τα φετινά Χριστούγεννα με πολλά πάρτι σε όλες τις κρυφές και όμορφες γωνιές της. Είτε παραμονή και ανήμερα, είτε καθημερινές και σαββατοκύριακα πάρτε την παρέα σας, διαλέξτε ποια από τα παρακάτω πάρτι σας ταιριάζει και ξεδώστε μέχρι τελικής πτώσεως.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Christmas Party της NorForSale
Στις 23 Δεκεμβρίου, η καλλιτεχνική κολεκτίβα “NorForSale Art Community” καλωσορίζει τα Χριστούγεννα και προσκαλεί το κοινό να υιοθετήσει το γιορτινό ύφος στο πάρτι που διοργανώνει. Η “NorForSale” συμπληρώνει πλέον πάνω από ένα χρόνο ποικιλόμορφων καλλιτεχνικών δράσεων, συνδυάζοντας το χορό, την υποκριτική, το τραγούδι, αλλά και κάθε άλλη μορφή τέχνης, με στόχο πάντα την ανθρώπινη συνεύρεση και συνένωση. Υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη κέφι, μουσική και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Info: Λεωνίδου και Γιατράκου, τηλέφωνο: 2110121099. Ώρες: 22:00. Δωρεάν είσοδος – Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.

Trashathon Χmas Eve
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Trashathon επιστρέφει στο Bios για το καθιερωμένο party της παραμονής των Χριστουγέννων. Στις 24 Δεκεμβρίου, ο Ηλίας Φραγκούλης (CINEMaD, freecinema.gr) για αυτή τη βραδιά και μόνο ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια χαμηλού γούστου αλλά πολύ μεγάλου κεφιού σε έναν μαραθώνιο trash μουσικής. Οι χριστουγεννιάτικη αμφίεση για το party είναι καλοδεχούμενη!
Info: Ώρα έναρξης: 23:00. Είσοδος ελεύθερη.

Xmas @ Νηπιαγωγείο
Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, το Νηπιαγωγείο γιορτάζει την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στα decks θα βρίσκονται οι Cubism, Kenesis, Potriper & Baste σε ένα πολύωρο drum n bass, dub & dubstep party.
Info: Ώρα έναρξης: 23:00. Είσοδος: 3 ευρώ (Μπύρα).

Christmas Ball w/ Kreon + Lee Burton + Anestie Gomez στο six d.o.g.s
Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, το six d.o.g.s υποδέχεται στο Gig space κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες DJs, για ένα μεγάλο party, με έμφαση στον σύγχρονο house και techno ήχο. O Μάρκος Σπανουδάκης ή αλλιώς Kreon είναι ένας από τους αξιολογότερους Έλληνες εκπροσώπους της σύγχρονης house και techno σκηνής. Από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, είτε μόνος του είτε σε συνεργασία με τον Lemos, έχει κυκλοφορήσει μουσική του σε labels όπως τα Robsoul, Below, Be Chosen και Resopal και έχει καταφέρει να γίνει γνωστός στο ευρωπαικό dance underground χάρη στον χαρακτηριστικό percussive, jazz-influenced house και techno ήχο του. Ο Lee Burton, κατά κόσμον Λευτέρης Καλαμπάκας, ασχολέιται με το djing από την ηλικία των 19 χρόνων, με πληθώρα κυκλοφοριών έως τώρα στις Klik Records, Trapez, Cusp, Zenit, Material, Syndikaat. H γέννηση του ‘Lee Burton’ alias έγινε το 2009 με μια ταυτόχρονη στροφή του αυστηρά στο εξωτερικό με αναμορφωμένο ήχο (Plastic City, Orpheas, Material, Ethnik Groove). Ο Anestie Gomez φτιάχνει και παίζει ηλεκτρονική μουσική -κυρίως χορευτική- και πρόσφατα επέστρεψε στην Αθήνα από το Σαν Φρανσίσκο. Έχει παίξει πλάι σε μεγάλα ονόματα όπως τους Rhadoo, Danton Eeprom, Nic Fanciulli, Mikael Stavostrand και έχει κάνει live εμφανίσεις σε μέρη όπως το Τόκυο, το Μεξικό και το Λονδίνο.
Info: Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι, 210-3210510. Ώρα έναρξης: 00:00. Είσοδος ελεύθερη

Οι Trashformers γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με «trash πάρτι»
Οι Trashformers μπαίνουν σε κλίμα χριστουγεννιάτικο και γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο KooKoo. Τα λαμπιόνια του KooKoo ανάβουν ανήμερα Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου, με το κλασικό event των Trashformers και να κορυφωθεί δυο μέρες μετά, στις 27 του μήνα με ένα μεγάλο διπλό after-christmas και pre-new-year’s-eve event. Με τον τρόπο αυτό και με πολλές εκπλήξεις οι Trashformers αποχαιρετούν δυνατά και εκκωφαντικά το 2014. Τα χριστουγεννιάτικα trash-shows θα περιλαμβάνουν πολλά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πλούσιο οπτικό υλικό και guests καλλιτέχνες ως είθισται.
Info: Ιάκχου 17, Γκάζι. Ώρα έναρξης: 23:37. Κρατήσεις στο 210 3450930 και 6933331003. Είσοδος με μπίρα/κρασί: 9.99 ευρώ.

PEPPER 96.6: Τριώροφο Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Gazarte
Το Χριστουγεννιάτικο τριώροφο party του Pepper 96.6 επιστρέφει, για δεύτερη χρονιά, με περισσότερο κέφι, περισσότερη έμπνευση και περισσότερους καλεσμένους! Στις 26 Δεκεμβρίου, στο Gazarte, θα πραγματοποιηθεί το πιο πιπεράτο, λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Party της Αθήνας! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: • Pepper’s Girly Heart’s Club Band: μια μπάντα που στήνεται για μία και μοναδική φορά, αποκλειστικά για το τριώροφο party του Pepper 96.6. Μέλη της μπάντας, τα «κορίτσια για φίλημα» του Pepper: Ειρήνη Δούκα, Εστερίνα Κανέλλου, Idra Kayne, Αλεξάνδρα Κλάδη, Δάφνη Λάζου, Κατερίνα Ντούσκα, Μαρία Παπάζογλου, Ειρήνη Σκυλακάκη, Μαριέττα Φαφούτη (Ισόγειο)
• Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι δύο Djs από τη Μεγάλη Βρετανία, που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία σε ολόκληρη την Ευρώπη, “The Allergies” (Ισόγειο). • Οι Vanilla Swing μας μεταφέρουν στη μαγική εποχή των ’50s, με κέφι, πολύ χορό και όλα τα αγαπημένα ’50s classics (2ος όροφος). • Εκπλήξεις, special guests και φυσικά όλοι οι παραγωγοί του Pepper 96.6 (1ος όροφος). Στο party θα γίνει κλήρωση, όπου 20 τυχεροί θα κερδίσουν cd και βιβλία που αγαπήθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε.
Ιnfo: Βουτάδων 32-34, τηλέφωνο: 2103452277, 2103460347. Ώρες: 21:00. Γενική είσοδος: 8€. Προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και τηλεφωνικά στο 11876, Online sales: www.gazarte.gr | www.viva.gr | www.public.gr

ALL Together Now NEON Party “LET IT GLOW!”564121 10151357638961075 663411647 n
Το official NEON party επιστρέφει στο Gagarin 205 στις 26 Δεκεμβρίου μετά από τρεις μήνες απουσίας και πολύχρωμη Χριστουγεννιάτικη διάθεση! Στα decks θα βρίσκονται μέλη των γνωστότερων alternative ομάδων: STFU Parties, YSP – WSY, Not Sober Parties, Les Animaux, Enter The Void. Με μουσικές: RnB, ΕDM, Big Room, Electro, Trap, Dubstep, DnB.
Info: Λιοσίων 205. Ώρες: 22:00. Είσοδος: 8€, προπώληση: 5€, 6€. Προπώληση στο http://www.eventbrite.com/

NU Distortion Christmas Party
Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, το Bat City Club διοργανώνει ένα Nu distortion Christmas party. Στα decks: Nick Mr. Chaos αλλά και οι guest djs: Panos και Spyros Stav. (Seedevil-Countown).
Info: Λεωφόρος Αλεξανδρας 11, τηλέφωνο: 210 6401666. Ώρες: 23:00. Δωρεάν είσοδος – Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση. 

N.Y.E. ATHENS
Στις 31 Δεκεμβρίου, το Ejekt Festival και το Smile γιορτάζουν τις πρώτες ώρες του 2015 με ένα μεγάλο event! Στα δύο ειδικά διαμορφωμένα stages (Show Me Love και Insomnia) στο Κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής (Συγγρού 103-105) έντεκα DJs από την διεθνή και εγχώρια σκηνή θα μας παρουσιάσουν τα special Ν.Υ.Ε. sets τους που θα καλύψουν όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής! Ο μάγος Luca Bacchetti που πέρασε όλο το 2014 στις κορυφές του top-10 του Beatport και εμφανίζεται στα κορυφαία clubs του πλανήτη (Fabric, London – DC10, Ibiza – Panorama, Berlin – Womb, Tokyo, κλπ) και ο ανερχόμενος Βερολινέζος Sante θα εμφανιστούν στo Insomnia stage μαζί τους δικούς μας Cj jeff & Mihalis Safras, Gus & Bonso και Roni Iron! Στο Show Me Love stage o Johnny Gerontakis (η ψυχή των εξαιρετικά επιτυχημένων Show Me Love events) υποδέχεται τους Agent Greg, Kid Angelo,Zenn, Second Sense! Το line-up για τα δύο stages είναι: • Show Me Love stage: Johnny Gerontakis, Agent Greg, Kid Angelo, Zenn, Futurekeys • Insomnia Stage Luca Bacchetti, Sante, Cj jeff & Mihalis Safras, Gus & Bonso, Roni Iron
Info: Λεωφόρος Συγγρού 103 – 105, τηλέφωνο: 2109099000. Ώρες: 00:30. Προπώληση: 20€. Εισιτήρια πωλούνται στα www.ticketarena.gr , www.viva.gr και τα συνεργαζόμενα καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload. Ταμείο: 25€

Alternative Rock Indie Nation Party στο White Noise
Από την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, το White Noise διοργανώνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο, Alternative Rock Indie Nation Party. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Αrctic Monkeys, Muse, Kasabian, Placebo, Black Keys, Kaiser Chiefs, QOTSA.
Ιnfo: Ευμολπιδών 20, τηλέφωνο: 2114003381. Παρασκευή: 22:30, Σάββατο: 22:30. Δωρεάν είσοδος – Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b