MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

6 ηθοποιοί που απολύθηκαν από διάσημες ταινίες

Ως γνωστόν, το επάγγελμα του ηθοποιού, όπως και οτιδήποτε έχει να κάνει με την showbiz, χαρακτηρίζεται από μεγάλη αστάθεια σε όλο τον κόσμο. Πάμπολλοι ηθοποιοί παλεύουν να βρουν μια δουλειά, περνώντας από αμέτρητες οντισιόν.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αλλά κι όταν νομίζουν ότι στάθηκαν τυχεροί και βρουν δουλειά, δεν είναι σίγουρο ότι θα την κρατήσουν. Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε 6 ηθοποιούς που κέρδισαν ένα ρόλο, αλλά στη συνέχεια τον έχασαν, γιατί οι παραγωγοί κι ο σκηνοθέτης άλλαξαν γνώμη. Οι ταινίες, στις οποίες θα έπαιζαν, ήταν πολύ διάσημες και θα τους άλλαζαν την καριέρα.

Μάλιστα, ένας από αυτούς τους 6 ηθοποιούς απολύθηκε και μετά τον ξαναπροσέλαβαν. Απρόβλεπτες οι βουλές της showbiz! 

1.Ryan Gosling: The Old Bones
1ryan-gosling
Ο λεπτοκαμωμένος Ryan Gosling κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, για να ταιριάξει σωματικά με το ρόλο του. Πάχυνε πολύ, πίνοντας αντί για νερό ρευστοποιημένο παγωτό, ενώ άφησε και γένια στο πρόσωπο, ώστε να δείχνει μεγαλύτερος. Τελικά, έχασε τη θέση του από τον Mark Wahlberg, επειδή έδειχνε πολύ χοντρός. Αυτά παθαίνει κανείς, άμα προσπαθεί υπερβολικά!

2. Stuart Townsend: Ο Αρχοντας των δαχτυλιδιών
1Aragorn-Townsend-Mortensen
Αρχικά το ρόλο του Άραγκορν στην επική τριλογία θα τον έπαιζε ο Stuart Townsend. Ο ηθοποιός έκανε 2 μήνες εξάσκηση στο σπαθί και άλλες μορφές προετοιμασίας για το ρόλο. Ωστόσο, κρίθηκε στην πορεία πολύ νέος για το ρόλο και έτσι η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Viggo Mortensen του πήρε τον ρόλο και διέπρεψε. Το ερώτημα είναι γιατί προσέλαβαν στην αρχή τον νεαρό Townsend.

3. Eric Stoltz: Επιστροφή στο μέλλον
1eric-stolz
Αρχικά, τον ρόλο του Marty McFly στην ταινία “Επιστροφή στο μέλλον” τον είχε πάρει ο Eric Stoltz. Όμως, έπαιζε πολύ σοβαρά για το κωμικό πνεύμα που ήθελε ο Spielberg να δώσει στην ταινία του και αντικαταστάθηκε με τον Michael J. Fox. 

4. Christian Bale: American Psycho
1American-Psycho Christian-Bale-sofa-braces crop cap-494x297
Όσοι έχετε δει την ταινία, προφανώς θα απορείτε τη δουλειά έχει το όνομα του Christian Bale σε αυτό το άρθρο. Γιατί, την έχετε δει με… πρωταγωνιστή τον Christian Bale! Κι όμως ο Bale απολύθηκε από την ταινία, στην οποία μετά πρωταγωνίστησε. 
Τι συνέβη; Αρχικά προσέλαβαν τον Bale. Μετά, άλλαξαν γνώμη και ήθελαν ένα πιο μεγάλο όνομα. Έτσι τον απέλυσαν, για να προσλάβουν τον DiCaprio. Όμως, αυτός είχε κάνει τρομακτική επιτυχία με τον “Τιτανικό” και δεν ήθελε να ρισκάρει με έναν τέτοιο ρόλο, οπότε έκανε πίσω. Μετά, εισέπραξαν την άρνηση κι από τον πρωταγωνιστή του Trainspotting, Ewan McGregor. Κι έτσι οι παραγωγοί επέστρεψαν στην αρχική τους επιλογή, τον Christian Bale, τον οποίο και ξαναπροσέλαβαν. 

5.Megan Fox: Transformers 3
1megan fox transformers 2
Η γοητευτική Megan έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες των Transformers 1 και 2. Αλλά επειδή καμιά φορά λέει και καμιά κουβέντα παραπάνω, έχασε το ρόλο της στην τρίτη συνέχεια της ταινίας. Για την ακρίβεια, παραλλήλισε τον σκηνοθέτη Michael Bay με τον Χίτλερ. Δεν ήταν όμως ο… τυραννικός σκηνοθέτης, αυτός που την απόλυσε. Ο Steven Spielberg ζήτησε την άμεση απομάκρυνση της, μόλις έμαθε τα σχόλια που έκανε η ηθοποιός σε βρετανικό περιοδικό.

6. James Purefoy: V for Vendetta
1james purefoy
Για 6 εβδομάδες πίσω από τη μάσκα του V ήταν ο James Purefoy. Είχε, όμως, πολλές καλλιτεχνικές διαφορές, αντικαταστάθηκε από τον Hugo Weaving. Λέγεται ότι τον ενοχλούσε πως θα έπρεπε να φοράει τη μάσκα σε όλη την ταινία. Επειδή, πριν φύγει, είχαν γίνει γυρίσματα 6 εβδομάδων, σε πολλές σκηνές βλέπουμε τον Purefoy με τη μάσκα και τη στολή του V, ενώ ακούγεται από πάνω η φωνή του Weaving.  

Πηγή: Celebanswers.com

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b