MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φθινοπωρινές αποδράσεις στην Ευρώπη: ανακαλύψαμε τις πιο οικονομικές πτήσεις

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και αρκετά πριν από τα Χριστούγεννα, το φθινόπωρο αποτελεί ιδανική περίοδο για να οργανώσετε μικρές αποδράσεις στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις. Εμείς ερευνήσαμε τις προσφορές και εντοπίσαμε τις καλύτερες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια με budget έως 150 ευρώ. Πάρτε άδεια, φτιάξτε βαλίτσες και φύγαμε.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Παρίσι
1826 paris-eiffel-tower
Εισιτήριο μετ’ επιστροφής με την Aegean: από 120€ (περιλαμβανομένων φόρων και αποσκευών)
Ένα ταξίδι στην πόλη του φωτός στα μέσα του Οκτωβρίου αποτελεί ιδανική πρόταση φθινοπωρινής απόδρασης. Είτε οικογενειακά είτε με το έτερο σας ήμισυ σεργιανίστε στους δρόμους του Παρισιού και αισθανθείτε το ρομαντισμό της πόλης. Επισκεφτείτε το Λούβρο, την Place de la Concorde, την Monmarte, την Place Vendome,την Αψίδα του Θριάμβου, το Musee National Picasso του γειτονικού Marais και συνδυάστε κάθε ημέρα σας με cappuccino και φρεσκοψημένο κρουασάν με σοκολάτα.

Επιπλέον με την Aegean μπορείτε να ταξιδέψετε το Σεπτέμβριο σε προσιτές τιμές σε πόλεις της Ιταλίας όπως στο Μιλάνο (από 127 ευρώ) και στη Ρώμη (από 140 ευρώ μετ’ επιστροφής και φόρων).
Τον Οκτώβριο, μπορείτε να επισκεφτείτε τη Βαρκελώνη (από 170 ευρώ), την παραμυθένια Πράγα (από 167 ευρώ), το Λονδίνο (από 120 ευρώ) και την Κωνσταντινούπολη (από 89 ευρώ).

Ρώμη
rome

Εισιτήριο μετ’ επιστροφής με τη Vueling: από 70€ (περιλαμβανομένων φόρων και αποσκευών)

Κλασικός ευρωπαϊκός προορισμός με λάμψη και μοναδικό στιλ που θα σας μαγέψει όποια εποχή και να πάτε. Μεγαλοπρεπή κτίρια που μυρίζουν ιστορία χιλιετιών. Από μουσεία σε συντριβάνια, από πλατείες σε ναούς και μεσαιωνικά σοκάκια μέχρι bars και εστιατόρια, τόσες πολλές και ελκυστικές επιλογές. Η Ρώμη με το μεσογειακό ταμπεραμέντο της ενδείκνυται για φθινοπωρινό τουρισμό.

Επίσης, στα τέλη του Οκτωβρίου, η Vueling σας ταξιδεύει στη Βαρκελώνη από 150 ευρώ. Ιταλία ταξιδεύει φυσικά και η Alitalia. Βολτάρετε στη Ρώμη (από 136 ευρώ) ή διαλέξτε την ελκυστική Νάπολη (από 159 ευρώ) -μέσω Ρώμης- με τη μοναδική προσφορά της εταιρείας που ισχύει μέχρι τις 24 Οκτωβρίου και για τις ημέρες Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή.

Λονδίνο
londino


Εισιτήριο μετ’ επιστροφής με Ryanair: από 67€ (τιμή Οκτωβρίου)
Περπατήστε στις όχθες του Τάμεση, περάστε κάτω από το Big Ben, επισκεφτείτε τον Καθεδρικό Ναό του St. Paul και προχωρήστε μέχρι το παλάτι του Μπάκιγχαμ αν είστε από εκείνους τους τουρίστες που λατρεύουν να ζουν αν τουρίστες για να παρακολουθήσετε την αλλαγή της φρουράς. Οι λονδρέζικες βόλτες το φθινόπωρο είναι το κάτι άλλο.

Σε ό,τι αφορά την Ryanair, οι προσφορές είναι ακαταμάχητες. Οργανώστε ένα ταξιδάκι στις Βρυξέλλες από 45 ευρώ ή αγοράστε το εισιτήριό σας για τη Ρώμη μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου (αφορά το χρονικό διάστημα μεταξύ 20 Σεπτεμβρίου 2014 και 27 Μαρτίου 2015) από 99 ευρώ.

Γενεύη
Vieille-Ville

Εισιτήριο μετ’ επιστροφής με την easyjet: από 65€ (για το Νοέμβριο)
Δημοφιλής προορισμός της Ελβετίας, με τη λίμνη Leman και φόντο τις Άλπεις. Με top αξιοθέατο, τo σιντριβάνι-σύμβολο της πόλης, Jet d’Eau, τα πλακόστρωτα δρομάκια της παλιάς πόλης από το 16ο αιώνα και τα καταπράσινα πάρκα ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά τουριστικά γούστα.

Η easyjet προτείνει σούπερ φθινοπωρινές προσφορές και για το Βερολίνο (από 73 ευρώ).

Tip: Γραφτείτε στα newsletter των αεροπορικών εταιρειών, για να μαθαίνετε άμεσα τις προσφορές. Κλείστε το εισιτήριο την ίδια στιγμή που θα δείτε το e-mail της προσφοράς και όχι αργότερα γιατί οι στιγμές αυξομειώνονται διαρκώς.

ΥΓ. Oι τιμές (φόρων περιλαμβανομένων) αφορούν τις διαθέσιμες θέσεις κατά την ημερομηνία αναζήτησής μας. Οι προσφορές ανανεώνονται καθημερινά. 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b