MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

6 τελευταίες παραστάσεις για την “Priscilla – Η Βασίλισσα της Ερήμου” στο Badminton

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ “Priscilla – Η Βασίλισσα της Ερήμου” για τη φιλία, την ισότητα και την άνευ όρων αγάπη, το οποίο παρακολούθησαν 40.000 θεατές, επιστρέφει στο Θέατρο Badminton για 6 τελευταίες παραστάσεις. Η παράσταση θα ανέβει από τις 26 Σεπτεμβρίου ως τις 5 Οκτωβρίου, Παρ., Σαβ, Κυρ. στις 21:00.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΕΓΡΑΨΑΝ/ ΕΙΠΑΝ για την PRISCILLA:

«Είναι ένα ξεσηκωτικό πάρτι με εξαντρίκ οικοδέσποινες… Ο αφηγηματικός ιστός της παράστασης χτίζεται με στιγμές κωμικής και σουρεαλιστικής τρέλας και χορευτικά νούμερα που ενισχύονται από αλλαγές φανταχτερών κοστουμιών. (…) Σε αυτό το ξέφρενο πάρτι οι ηθοποιοί υποστηρίζουν τους ρόλους τους με αποκαλυπτική ενέργεια. (…) Οι εξαιρετικές ερμηνείες των Demy, Melina (Vegas) και Shaya και ο κρυστάλλινος ήχος ανεβάζουν τα στάνταρτ αυτής της διεθνών προδιαγραφών παραγωγής.»
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ

«Με την εισαγωγή κιόλας –ω του θαύματος!- η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο, ξεχύθηκε στο αχανές Μπάντμιντον, η έξοχη ορχήστρα υπό τον Α. Πρίφτη, οι τρεις Divas που κατέβηκαν από τα ουράνια, οι σχεδιασμοί ήχου και φωτισμού, οι εμφανίσεις των σταρ, η γενικότερη αίσθηση μιας χαώδους disco των ’80s και ’90s, όλα με συνεπήραν κι άρχισα το χειροκρότημα. Όπως και τα πλήθη. (…) Φεύγοντας από το θέατρο με τα ενθουσιασμένα πλήθη και μες στην καλή χαρά, παραλίγο να ανακράξω: «Ζήτω το West End, το Broadway, το Hollywood!» Καλέ όχι: το Μπάτμιντον! Πού αλλού;»
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

«Σε ό,τι αφορά το υπερθέαμα (…) είναι πραγματικά ένα χάρμα οφθαλμών! Μια πανδαισία χρωμάτων, ένας ποταμός από εντυπωσιακά κοστούμια και περούκες αλλά και μουσικής…»
LIFO.GR

«Άψογη παράσταση, υπέροχη μουσική, απόλυτη διασκέδαση!
Αποκάλυψη ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η απόδοση στα ελληνικά από τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Σταμάτη Πατρώνη δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, ο Παναγιώτης Πετράκης άρτιος σε όλα, η Τάνια Τρύπη σε ρόλο έκπληξη εξαιρετική και οι τρεις ντίβες καταπληκτικές. Μια παραγωγή που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε!»
COSMOPOLITI.GR

«Ηθοποιοί, τραγουδιστές (οι ιπτάμενες σε σηκώνουν μαζί τους), χορευτές και μουσικοί, αποδίδουν αυτό που περιμένεις να δεις σ’ ένα μεγάλο show.»
PROTAGON.GR

«Πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από τα εκθαμβωτικά της κοστούμια (γύρω στα 500 στον αριθμό), τις γρήγορες εναλλαγές τους, τις απίθανες περούκες, το μακιγιάζ και τη γενικότερη στιλιστική της ατμόσφαιρα. Πρόκειται για μία πολύ απαιτητική παράσταση που πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες παραγωγές του εξωτερικού και που ακόμη και τους μη λάτρεις των μιούζικαλ, τους αποζημιώνει αφού τους μεταφέρει σε ένα ξέφρενο 80’s πάρτι. (…) Αξίζει να δείτε την Priscilla, αρκεί να έχετε διάθεση να απελευθερωθείτε. Θα περάσετε δύο χαλαρές ώρες γεμάτες θέαμα, χορό και τραγούδι, ταξιδεύοντας σ’ έναν κόσμο αλλόκοτο σε πολλούς και θα εκτιμήσετε την διαφορετικότητα…
E-GO.GR

«H Priscilla (…) προσφέρει αυτά που υπόσχεται: λαμπερό θέαμα, χιούμορ, ωραίες μουσικές και τραγούδια.»
MONOPOLI.GR

«Μια εκπληκτική παράσταση. Όποιος θέλει να μιλήσει για ισότητα και αποδοχή της διαφορετικότητας, τότε θα πρέπει να έρθει να τη δει!
Μπράβο σε όλους τους συντελεστές!»
ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

«Πρισίλα! Το πιο διασκεδαστικό θεατρικό πάρτι της χρονιάς!»
ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ

«Ενθουσιάστηκα! Εκπληκτική παραγωγή! Καταπληκτικές ερμηνείες! Αυτή η παράσταση πρέπει να μείνει για πολύ καιρό!»
ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

«Είναι μια υπέροχη παράσταση και στο τέλος όλος ο κόσμος φεύγει με μια ευφορία. Περνάς τόσο καλά, η παραγωγή είναι εξαιρετική, τα κοστούμια είναι φανταστικά, οι ηθοποιοί είναι υπέροχοι!»
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

«Μετά από όλο το «κιτσαριό» που έχω δει τον τελευταίο καιρό γενικότερα, είδα και κάτι συγκλονιστικό!»
ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

«Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό! Μια χαρούμενη, αλλά και πολύ συγκινητική παράσταση.»
ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

«Μια παράσταση με ταλαντούχους και γενναιόδωρους καλλιτέχνες… Από τις δουλειές που βλέπεις και χαίρεσαι, ζηλεύεις. Χαίρομαι που μπορεί κάποιος στην Ελλάδα να πάει να δει μια τέτοια παράσταση!»
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

«Απίθανο! Να μην το χάσει κανείς. Όλη η Αθήνα, όλη η χώρα πρέπει να έρθει να το δεί.»
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ

«Είναι πολύ διασκεδαστική παράσταση! Με εξαιρετικά κοστούμια, μουσική και ηθοποιούς!»
ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Συμμετέχει πολύ ο κόσμος, τα κοστούμια σου παίρνουν την ανάσα, είναι πραγματικά καταπληκτικά και οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές!»
ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Διαβάστε την κριτική της παράστασης “Priscilla- Η Βασίλισσα της ερήμου”

PRISCILLA 0450
Κατευθείαν από το West End και το Broadway, η παγκόσμια επιτυχία PRISCILLA QUEEN OF THE DESERT-THE MUSICAL (Priscilla- Η Βασίλισσα της Ερήμου) έρχεται στο Θέατρο Badminton με τα αυθεντικά βραβευμένα κοστούμια και σκηνικά της παράστασης του Λονδίνου σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού κι ένα εκπληκτικό ελληνικό καστ! 

Στους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος και Παναγιώτης Πετράκης. Μαζί τους ο Παύλος Ορκόπουλος, η Ευαγγελία Μουμούρη και η Τάνια Τρύπη. Τις αιθέριες ντίβες – τραγουδίστριες ενσαρκώνουν η Demy, η Μελίνα των Vegas και η Shaya. Τους παραπάνω συνοδεύει μια πολυμελής ομάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, χορευτών και μουσικών.

Έχοντας κερδίσει, μεταξύ άλλων, TONY, OLIVIER και 4 βραβεία WhatsOnStage.com, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας Καλύτερου Νέου Μιούζικαλ, το Priscilla- το μιούζικαλ, είναι βασισμένο στην πολυβραβευμένη ομότιτλη ταινία του 1994. Με μια εκθαμβωτική σειρά βραβείων για τα 500 κοστούμια και μια μεγάλη ποικιλία χορευτικών, αγαπημένων τραγουδιών όπως τα: It’s Raining Men, What’s Love Got To Do With It, I Will Survive, Hot Stuff, Shake Your Groove Thing, Girls Just Wanna Have Fun, I Love The Nightlife κ.ά..

PRISCILLA 0222
Τα περισσότερα από τα τραγούδια – παγκόσμια hit – θα τραγουδηθούν από τον ελληνικό θίασο και τις 3 «Divas» τις τραγουδίστριες DEMY – MELINA (VEGAS) – SHAYA στα αγγλικά, ενώ κάποια άλλα στα ελληνικά. Όλοι οι διάλογοι θα είναι στα ελληνικά. Η μετάφραση και απόδοση του κειμένου ανήκει στους Γιώργο Καπουτζίδη και Σταμάτη Πατρώνη, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός. 

Η ΠΡΙΣΙΛΑ αφηγείται την διασκεδαστική, αλλά και συγκινητική ιστορία τριών φίλων – drag queen καλλιτεχνών – που διασχίζουν την Αυστραλία από το Σύδνεϋ ως το Άλις Σπρινγκς, αφού ο Τικ (με καλλιτεχνικό όνομα Μίτζι) έχει προσκληθεί από την πρώην σύζυγό του Μάριον, για να παρουσιάσει το σώου του στο καζίνο που διευθύνει η Μάριον και να δει το γιο του που έχει γίνει 8 ετών. 

Οι Tick/Mitzi (Γιώργος Καπουτζίδης), Bernadette (Φώτης Σεργουλόπουλος) και Adam/Felicia (Παναγιώτης Πετράκης) πραγματοποιούν το δικό τους ταξίδι αυτογνωσίας καθώς διασχίζουν την έρημο της Αυστραλίας με ένα σαραβαλιασμένο λεωφορείο, που ονόμασαν Priscilla. Αναζητώντας την αγάπη και την φιλία, ανακαλύπτουν πολλά περισσότερα, από αυτά που ονειρεύονταν…

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b