MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Robert Downey Jr: Για δεύτερη σερί χρονιά πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο

Στην πρώτη θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων και το 2014, όπως συνέβη και πέρσι, βρίσκεται ο Robert Downey Jr. Ο κινηματογραφικός Iron Man χάρη στις μεγάλες επιτυχίες της Marvel έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στη σχετική λίστα του Forbes.

author-image Γιώργος Σμυρνής

O Robert Downey Jr βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας με κέρδη 75 εκατ. δολαρίων. Η συμμετοχή του στα σούπερ επιτυχημένα Iron Man και Εκδικητές, που θα έχουν κι άλλα sequels, του εξασφαλίζει τεράστια κέρδη.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο  Dwayne Johnson με 52 εκατ. δολάρια. Μπορεί να μην παίζει τον super ήρωα, αλλά παίζει τον ημίθεο (;) ήρωα Ηρακλή στην ταινία “Ηρακλής: Οι θρακικοί πόλεμοι” που θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους πολύ σύντομα (24 Ιουλίου). Είναι κυρίως η συμμετοχή του σε ταινίες, όπως το “Fast and Furious” franchise, που έχουν εξασφαλίσει στον πρώην παλαιστή αυτή την εντυπωσιακή κερδοφορία.
1dwayne

Τρίτος σε κέρδη είναι ο Bradley Cooper με 46 εκατ. δολάρια. Ο Cooper έχει τη δυνατότητα να παίζει σε πολλά ταμπλό, τόσο αυτό των action movies (όπως το Guardians of the Galaxy), αλλά και ποιοτικών εμπορικών ταινιών, όπως ο Οδηγός Διαπλοκής, με τις τόσες υποψηφιότητες για Όσκαρ, αλλά και σε κωμωδίες σαν το Hangover. 
1bradley cooper hd wallpaper-1400x1050

Ο  Leonardo DiCaprio, μετά από τόσα χρόνια μεγάλης καριέρας και με το Λύκο της Wall Street στις αποσκευές του, έχει κέρδη  39 εκατ. δολαρίων. Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που βρισκόταν στην πρώτη θέση αυτής της λίστας, αλλά μάλλον δεν θα είναι δυσαρεστημένος κι από τη θέση που κατέχει τώρα. 
1 leo

Πέμπτος στη σχετική λίστα είναι ο Αυστραλός Chris Hemsworth με 37 εκατ. δολάρια. Και αυτός οφείλει την μεγάλη του κερδοφορία στη Marvel, τόσο με το Thor, όσο και με τους “Εκδικητές”.
1Chris-Hemsworth

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b