MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποιον κατηγορεί η Sony για τη μεγάλη αποτυχία του “Sex Tape” στο Box Office

Μερικές φορές η φράση “sex sells” αποδεικνύεται μύθος. Το “Sex Tape”, η πικάντικη κωμωδία με την Cameron Diaz σε αποκαλυπτικές σκηνές, όχι μόνο δεν εντυπωσίασε τους κριτικούς, αλλά τα πήγε άσχημα και στο Box Office των ΗΠΑ στο τελευταίο τριήμερο (18-20 Ιουλίου).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία βρέθηκε στην 4η θέση του Box Office με εισπράξεις μόλις 15 εκατ. δολάρια. Πάνω από αυτήν βρέθηκαν “Ο Πλανήτης των πιθήκων: Η αυγή” (36 εκατ. δολάρια) στην πρώτη θέση. Στην Ελλάδα η ταινία στο τετραήμερο 17-20 Ιουλίου έκοψε πανελλαδικά περισσότερα από 18 χιλιάδες εισιτήρια. 

Στη  δεύτερη θέση του αμερικανικού Box Offce ήταν το θρίλερ The Purge: Anarchy (28 εκατ. δολάρια). Στην τρίτη θέση βρέθηκε  η παιδική ταινία “Αεροπλάνα 2” 18 εκατ. δολάρια. 

Είναι ένα από τα χειρότερα ανοίγματα στο Box Office για ταινία με πρωταγωνίστρια την Cameron Diaz. Τις ευθύνες για την εισπρακτική αποτυχία της ταινίας η Sony τις ρίχνει στον τίτλο. Ο Rory Bruer υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας δήλωσε χαρακτηριστικά: “Γυρίσαμε μία γλυκιά, αστεία ρομαντική κωμωδία με αστέρια που αγαπάμε, αλλά ο τίτλος μπέρδεψε κάποιους ανθρώπους.” 

Προφανώς κάποιοι ίσως τρόμαξαν, ότι θα συναντήσουν κάτι πιο πορνογραφικό από μια πικάντικη κωμωδία. Σύμφωνα με την ταινία, η Cameron Diaz είναι παντρεμένη με τον Jason Segel. Ο γάμος της περνάει κρίση. Για να τον αναθερμάνει το ζεύγος δημιουργεί ένα sex tape. Μόνο που από λάθος, το ερωτικό τους video, μέσω του διαδικτύου περνάει σε λάθος παραλήπτες. Η ταινία έρχεται στην Ελλάδα στις 21 Αυγούστου. 

Αντίθετα, μόνο καλά είναι τα νέα για το Transformers 4. Η περιπέτεια που βρέθηκε στην πέμπτη θέση του αμερικανικού Box Office αυτό το τριήμερο, κατάφερε να γίνει η πρώτη ταινία μέσα στο 2014 που ξεπερνάει το 1 δισ. δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο. 

[iframe src=”http://media.mtvnservices.com/embed/mgid:uma:video:mtv.com:1055390/cp~vid%3D1055390%26instance%3Dmtv%26uri%3Dmgid%3Auma%3Avideo%3Amtv.com%3A1055390″ width=”512″ height=”288″ frameborder=”0″ ]

Get More: Rob Corddry, Jason Segel, Cameron Diaz, Movie Trailers, Celebrity News

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b